Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!

Trust termékek

Trust VARO - ergonomikus egér

Trust VARO ergonomikus egér a kézbe besimulva kellemes munkaeszköz rendhagyó megjelenéssel. A szemünket már villódzásmentes, nyugtató képet adó monitorok kifejlesztésével védjük, de a kezünkre nem ügyeltünk idáig ... Folytatás..
TRUST GXT 170 RGB és GXT 188 RGB egér - profi játékosoknak szánva

Trust GXT 170 RGB és GXT 188 RGB egér könnyíti a játékmenetet de csak a profi játékosoknak. A Trust GXT 170 RGB és a Trust GXT 188 RGB modell a tanítható egérgomb valamint a többféle felbontás beállítása mellett a vá... Folytatás..
Trust GXT 707 RESTO - dizájnszék játékosoknak

Trust GXT 707 RESTO – már a neve is biztató. A hollandok a szenvedélyes játékosokat örvendeztetik meg guruló székükkel. A Trust GXT 707 RESTO a funkcionalitás jegyében formatervezési telitalálat.

A Trust GXT 707 ... Folytatás..
Trust URBAN Rive - Bluetooth vevőegység

Ha a gyártó a mobilodról lespórolta a fülhallgató kimenetet a Trust URBAN Rive Bluetooth vevőegység kapcsolja ilyenkor össze kedvenc zsinóros fülhallgatónkat a telefonnal, és még vezeték sem kell hozzá. A Trust URBAN Rive ... Folytatás..
Trust ICS-2000 Octopus - okosotthon távvezérlő központ

Trust ICS-2000 Octopus segítségével a már felkészített otthoni berendezések és készülékek egésznapos szolgálatba lépnek, akár otthon vagyunk akár nem.

Trust ICS-2000 Octopus a nevéhez méltóan sokoldalú, sőt... Folytatás..
Trust AERON vezetékmentes Qi telefontöltő - Találkozik a kényelem és az esztétikum

Trust AERON vezetékmentes okostelefon töltőt kínál a holland cég azoknak, akik szeretnek a tudomány újdonságaival a gyakorlatban találkozni.
Az elektromágneses tér már korábban is szolgált akkumulátor töltésére. Az ... Folytatás..
Trust GXT 880 mechanikus billentyűzet - dizájn a fanatikus játékosoknak

Trust GXT 880 mechanikus billentyűzet jelent meg a holland gyártó kínálatában játékosoknak szánva. Külsejében nincsen hivalkodó elem, inkább a különleges tervezés és kialakítás okán érdemel figyelmet.

A s... Folytatás..
Trust URBAN PowerBank - autós vészindító

Trust URBAN PowerBank autós vészindító soha nem jön jobbkor, mint a hetek óta tartó zimankóban. A kis helyen és tetszetős csomagban hordható Trust URBAN PowerBank autós vészindító bárhol megment minket. Ha gyengélkedik az... Folytatás..
Trust URBAN Crystal headset kristályberakással - a zenélő fülbevaló

A hollandok a Swarovski® céggel közösen dobták piacra a látványával női szíveket megdobogtató fülhallgatót. Az eredmény ragyogó hangzás és ragyogó küllem két év gyári garanciával. Zsinórján a telefonhívás fogadás... Folytatás..
Trust GXT 213 - USB Hub és egérvezeték terelő

Trust GXT 213 ránézésre ez mi lehet? Kombinált asztali rendfenntartó és csatlakozóközpont? Vagy Marsra telepített emberi kutatóbázis? Netán támadásra kész kibernetikus skorpió?
A Trust GXT 213 elsődlegesen USB Hub és... Folytatás..
Urban Revolt EXOS 3D - Virtual Reality szemüveg

Urban Revolt EXOS 3D Virtual Reality szemüveg kell, ha ki akarunk lépni a valóságból, vele játszi könnyedséggel megfeledkezhetünk a környező világról.

Urban Revolt EXOS 3D Virtual Reality szemüveg kerül ... Folytatás..
Trust VEZA - vezeték nélküli egérpados billentyűzet

A holland formavilág ésszerű egyszerűsége sugárzik a Trust cég VEZA nevű kombinált beviteli eszközéből. Kiküszöböli a noteszgépek két gyengéjét, a kényelmetlen klaviatúrát és a nem mindig kézreálló tapipadot. ... Folytatás..
Trust GXT 155C egér és GXT 322C - mikrofonos fejhallgató rejtőszínben

A formatervezők fantáziája végtelen. A Trust headsettel a fejen és a hajszálpontos egérrel minden készen áll a szenvedelmes játékosnak a beleéléshez. Dzsungelharchoz és hadszíntérhez edzett idegek, kifinomult észlelés és... Folytatás..
Trust ARCH - laptop hűtőállvány

A fűtött lakás meleg szobájában sokkal többet vagyunk, mint más évszakokban. Ránevelt bennünket a világ, hogy ösztönösen bekapcsoljuk a laptopot és az ölünkbe kapva máris a neten vagyunk. Könnyen bele is feledkezünk, a ... Folytatás..
TRUST Elvii - Asztali Mikrofon

Az igényes hangról számítógépes környezetben sem kell lemondanunk. A holland Trust cég ELVII DESKTOP MICROPHONE elnevezésű modellje a nosztalgia jegyében fogant.

Amikor a rock n' roll bálvány Elvis Presley ... Folytatás..
TRUST Sonin - gyermekfejhallgató

A színekkel és a formákkal gyermekeink az otthoni eszközöket használva ismerkednek legkönnyebben. A holland Trust a kicsik vizuális képzésének a dizájnos Sonin fejhallgatóját szánja.

A legfiatalabbak számára ... Folytatás..