Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt jár: Főoldal Akciók

Stadler Form

www.stadlerform.hu

JULIA és MIA diffúzor

A Stadler Form JULIA és MIA légfrissítő újdonság a svájci dizájncég kínálatában. Minimalista a forma, maximalista a funkció.

A Stadler Form JULIA és MIA diffúzor ultrahangos porlasztási elven működik. JULIA kétdeciliteres folyadéktartállyal 50 négyzetméternyi szobát, vagy kb. 120 köbméternyi légteret képes frisssíteni. MIA egydeciliteres tartályával 30 négyzetméteres szobaméretre lett méretezve.

Stadler Form JULIA és MIA a feltöltött tartályukba csepegtetett aromát teríti a levegőben. A gyártó saját ajánlott aromái mellett egyéb természetes olajos aroma is használható. Alkoholos oldószert tartalmazó aromát tilos használni, mert tönkre teszi a porlasztórendszert és garanciavesztéssel jár.

A Stadler Form készítmények 100%-ban természet aromákból állnak. A Relax, Refresh, Revive illatosító olajok a lazulás, a felfrissülés, a vitalizálás eszközei. Nemcsak frissítenek, hanem egészségesek is.

A Stadler Form JULIA a kijuttatást ingamozgással végzi, 160 fokos térben teríti az porlasztott illatos nedvességet. Folyamatosan 18 órát teljesít, szakaszos üzemmódra átállítva 10 perces üzemidő után 20 perces szünetet iktat be és közel 50 órán át képes frissíteni. A permetet LED fénnnyel világíthatjuk be, amit tetszés szerint kikapcsolhatunk, ha éjszaka használjuk. MIA kisebb térfogata 10 órás üzemidőben folyamatos üzemmóddal működik.

Amikor a folyadéktartály kiürül, JULIA és MIA egyaránt önműködően kikapcsol. Nagyon halkan üzemelnek, alig hallhatók és energiafogyasztásuk csekély, alig 7-14 Watt.

A jó közérzet nem csak lakhelyünk kiváltsága, munkahelyi irodában is a Stadler Form JULIA és MIA valamelyike bárhol elfér. Télen, zárt légtérű fűtött helyiségben a levegő páratartalmára is jótékonyan hat a Stadler Form JULIA és MIA diffúzor.

A gömbszerű Stadler Form JULIA és MIA fehér vagy fekete és bronz illetve limezöld színben kapható.