Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt jár: Főoldal Akciók

PHILIPS BT6000

by Sándor Gy. Zsolt www.philips.hu

vízálló hangsugárzó

Tévedés ne essék, nem a konzervkóla borult fel. A formaterv nem öncélú, a BT6000 a gumírozott talpán állva vagy oldalra fektetve is működik.

A csatlakozó aljzatokat gumisapka takarja, vízállósága IPX4 osztályú, a fröccsenő víztől megóvja a strandon is. Strapabíró tokozásába a legújabb, céges fejlesztésű DSP hangfeldolgozó technika került. 360°­os hangterítése érzékletes, bármely irányból erőteljesnek érezzük a zenét, erről az ellenoldalon megtalálható ikerhangszórók és a passzív sugárzók gondoskodnak. Zenei teljesítménye méretéhez képest igen tekintélyes 12 Watt.Az okostelefonról vagy táblagépről jövő vezeték nélküli jeleket Bluetooth érzékeli és a legkorszerűbb, egyérintéses NFC® technológiát vetették be a párosításhoz. Hogy sehol ne maradjunk zene nélkül, biztonság kedvéért vezetékes audio­bemenetet is kapott egyéb jelforrásokhoz.

Mikrofont is tettek bele, ami a kihangosított telefonálást könnyíti. Ilyenkor magától a BT6000 megszakítja a zenélést, majd a telefonálás után folytatja.

Gyári tartozékként nemcsak töltővezetéket, hanem konnektoros USB­töltőt is kapunk, színválasztékban a fekete (BT6000B/12) mellett borvörös (BT6000R/12) változatban is létezik.