Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt jár: Főoldal Akciók

Urban Revolt DECI & MOBI

by Trust www.urbanrevolt.com

a színes hangkeltők

Itt a narancs szezonja és a dizájnerek nem fukarkodnak vele a színhasználatban, legyen az vezetékes fejhallgató vagy vezeték nélküli Bluetooth hangrendszer. A színválasztás kedves és kézenfekvő a holland gyártónak, lévén a narancs a nemzeti színük. A két eszköznek a színen túl van még több közös jellemzője, mindkettőt zenehallgatáshoz és mobiltelefonos beszélgetések lebonyolításához tervezték.

Ha nem zavarunk vele másokat vagy nem bizalmas a téma, akkor a DECI sztereó hangrendszeren a zenélést egy gomb megnyomásával szakíthatjuk meg és máris mehet a csevely. Belső akkumulátora két munkanapnyi zenére elegendő és duráber fémborítása strapabíró kivitelt sejtet. Csatolófül is került az íves élre, amibe a tartozék karbiner akasztható, oldalai gumiborítást kaptak. Nem kell rá így különösebben vigyázni és akár hátizsákra is fellógatható. A hangerőt brutális méretű 'plusz' és 'mínusz' gombokkal egyszerűen lehet rajta beállítani.

Van úgy, hogy a zenélés személyes szféránkon belül kell maradjon, vagy a hívásokat nem szánjuk illetéktelen füleknek. Ilyenkor a vezetékes MOBI fejhallgató jön számításba. A fazon és színvilág a Decihez hasonlóan provokatív, ugyanakkor praktikus. A lapos és gabalyodásmentes vezetékezés leszerelhető, rajta szintén narancs színű a kezelőfelület a bejövő hívások kezeléséhez és a hangerőhöz. Fejpántja állítható és összecsukható.

Az eszközök anyagának tartóssága a kétéves itthoni garancia tekintetében nyugalomra ad okot. Az erőteljes színek egyértelműen gondoskodnak arról, hogy csak úgy ne olvadjunk bele a környezetbe.