Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt jár: Főoldal Akciók

AIRFREE Lotus

by Sándor Gy. Zsolt www.sterillevego.hu

levegősterilizátor

A portugál AIRFREE levegősterilizálók családjánal legnagyobb teljesítményű és legszebb darabja a virág által ihletett formájú Lotus modell.

A levegőben tömegével úsznak a gombaspórák, baktériumok, vírusok, poratka-ürülék, stb. A készülék elve a TSS™ termodinamikus sterilizáló rendszer, a technológia rövid ideig igen magas hőfokon kezeli a beszívott levegőt. 99.99% hatékonysággal pusztítja el a mikroorganizmusokat bármilyen káros anyag kibocsátása nélkül és csökkenti a levegő ózonkoncentrációját is. A szerves anyagoktól megszabadított, tiszta levegő lehűlt állapotban jut vissza a légtérbe.

Az AIRFREE család Lotus változatát a fantáziadús formatervezésen túl még egy praktikus tulajdonsággal is felruházták: stresszoldó fényhatásokat képes előállítani. Szabadon választhatunk a színek között és a fényintenzitás is álítható. Az AIRFREE levegősterilizátor hangtalanul működik minden járulékos költség nélkül, nincs benne forgó, kopó vagy cserélendő alkatrész. Az AIRFREE Fit modell energiaigénye kb. 50 Watt. Teljesítménye pontosan igazodik a légtérhez 50 négyzetméteres szobaméretig ajánlva. Bekapcsolás után negyedórával már kifejti hatását.Működtetése jelentősen csökkenti az allergia és az asztma tüneteit. Az egészségre igazán hasznos fejletlen immunrendszerű újszülött, lábadozó beteg vagy legyengült időskorú környezetében is. Emellett orvosilag javallott gyógyászati kezelők, várótermek, irodák, ügyfélfogadók, valamint bármely más közösségi helyiségek levegőjének tisztán tartásához. Az AIRFREE \'P\' és \'E\' széria GYEMSZI minősítésű, így az Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárak támogatásával is beszerezhető. A színválaszték: fehér és fekete.

Ismerkedjen meg velük Ön is az AIRFREE standon a Legjobb Otthon Lakberendezési Kiállítás és Vásár területén a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban (1146 Budapest, Dózsa György út 1.) május 09-11. napjainak valamelyikén!