Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

PHILIPS HTB3550G 12

by Philips Magyarország www.philips.hu

Térhatású Blu-ray házimozi Hi-Fi minőségben

Külsejében enyhén futurisztikus megjelenésével, a látvány és hangok terén viszont a realitásával tüntet a Philips HTB3550-es rendszere. Mintha a mozi nézőterén ülnénk, körbevesz minket 1000 Watt hangorgia.

A Philips HTB3550 veszteségmentes digitális mozihangokkal, háromdimenziós teljes felbontású HD filmélménnyel, minden részletében valósághű képi megjelenéssel ajándékozza meg azt, aki hazaviszi ezt a mozirendszert.

Mindez a lélektani határnak számító 100 ezer forintos összeg alatt elérhető... ha ketten nem mennek el plázamozizni, egy év alatt vissza is jön az ára, mert ennyit ráköltünk nassal együtt. A filmek szerelmesei kéttucatszor elmennek évente moziba, így nem erőltetett a számítás, viszont egy film többször is megnézhető a "Philips HTB3550 moziban".

A kényelem adott, a távszabályozóval a fotelből dirigálunk és ha a vezetékezés nélküli hangfal csatlakoztatás mellett döntünk, csak a filmrendezők botlásait kell elviselnünk. Nem kell az elkésőket felállva beengednünk és celofán sem zörög, ahogyan mások esznek film közben.

A Philips HTB3550 amellett, hogy teljes moziélményt adó rendszer, nem szégyenkezik az audio megszólalásban sem. Zenei CD-k és telefonon tárolt kedvenc számaink egyaránt jól szólnak rajta, ha minőségi a zeneforrás. Nemcsak a nagyfelbontású mozifilmet, hanem a nagyfelbontású hanganyagokat is felismeri. Amúgy az agyontömörített MP3 felvételeket nincs rendszer, amelyik élvezhetővé javíthatná fel.

Okostelefonunk egyetlen laza érintéssel párosítható a Philips HTB3550 rendszerrel az NFC képessége révén, és zsinór nélkül sztereóban szólhat a zene. Ezt felajánja FM rádiója is programozható adóállomásaival. Ugyanezt megtehetjük az internettel is, a Philips HTB3550 képes böngészni a világhálón zenét vagy egyéb multimédiás anyagokat kutatva.

Megjelenésében diszkrét, csak minimális fényvisszajelzés látható az előlapján, kivilágításban nem akar a karácsonyfával versenyre kelni. Európai ízlésvilágon nevelkedett szemeknek szánják, mindannyiunknak. Amivel kétségtelenül mindent tarol, az a Double Bass dupla tölcséres hangsugárzók teljesítménye, megtámogatva a mélytartományokra kihegyezett 'dohogóval'.

Mellé mindössze hozzá méltó síkpaneles tévére van szükség.

ROBERT

www.stadlerform.hu

a Stadler Form új formatervezési díjának nyertese

A svájci Stadler Form egymás után gyűjti be terrmékeivel a formatervezési díjakat. Red Dot Award, German Design Award 2016, IF Design Award

Ezúttal a "Rat für Formgebung" alapítvány zsűrije a Stadler Form cégnek ítélte a 2016-­os trófeát ROBERT légnedvesítő és levegőtisztító kombifunkciós termékük okán. ROBERT 2014­-es 'reddot' díjazott és az ugyanakkori 'IF' formatervvezési díj tulajdonosa is.

Megtestesíti az 1953-­ban a német törvényhozás által létrehozott alapítványi testület célkitűzését, miszerint az üzleti életben a márkaépítés során hozzáadott értékként kezeljék az ipari formatervezést. A kitüntetendő termék megjelenését az ergonómia, működtethetőség,célszerűség, esztétikum, jelképes és érzelmi hatás, gyártástechnológia, műszaki minőség és ekológiai szempontok együttes hatásaként vizsgálják. Az elnyert díjjal a 'külön említésre méltó' kategóriában ROBERT a benevezett versenytermékek sokaságából kiemelkedve győzedelmeskedett.

Konstrukciója elegyíti a levegő nedvesség szinten tartásának feladatát a levegőben lévő káros részecskék kivonásával, így az egyre terjedő allergiás tünetek visszaszorításában nagy segítség. Minimális energiaigényű, öntisztító és nem kell benne szűrőbetétet cserélgetni.

Norvégmintás edzettüveg

www.irobotcentrum.hu/spl/612219/Adax-CLE

Clea fűtőpanel minta nélkül

A zord északon tevékenykedik az ADAX vállalat, amelyik eldöntötte, hogy a legszebb ősi anyagot, az üveget használja fel fűtőtest készítésre. A cég megoldotta, hogy az elektromos fűtőpanel tapintásra nem forró, nem égeti meg a kezet. A megmunkálás és a formaterv elsőrangú, az üvegen kívül csak rozsdamentes fémeket vesznek gyártásba. A skandináv telek tükörsima jege éjszaka - ez a fekete színvariáció, a fehér pedig a jégen nappal visszaverődő hó látványa - ez a fehér változat. A tökéletességet nem akkor érjük el, amikor már nincs mit hozzátenni, hanem amikor már nincs mit elvenni. Hát ez a Clea dizájn.

Lakóhelyiség méretétől függően akár 1000 W energiát is képes leadni a Clea 'villanyakályha', sikkes látványa akkor is szép, amikor a fűtőpanel nem üzemel (nyáron).

Digitális hőfokszabályozója - magyarul a termosztát - nappalra és éjjelre a beállítható hőmérsékletet tartja. Jól kihasználva életmódunk sajátosságait az energiafogyasztás ötödét is megspórolhatjuk egy optimalizált beállítással.

Ikeás az ötlet, hogy fűtésszerelő beavatkozása nélkül otthon is üzembe helyezheti bárki, aki a falra rögzítést vállalja és utána képes a konnektorba dugni a csatlakozó dugót. A gyártó az üzemeléshez 5 éves garanciát mellékel és kiegészíthető vezeték nélküli távszabályozó egységgel is, onnantól nem kell kézzel állítanunk a vezérlést

URBAN REVOLT PowerBank 3000T Thin pótakku

by Urban Revolt www.cedrus.hu

Holland válasz arra, amikor kísért a lemerülő mobiltelefon réme.

A formatervezők színhasználatában terjed a narancs szín, céljuk egy strapabíró, duráber termék fogalmának összekötése a markáns látvánnyal. Az Urban Revolt kitűnik a rengeteg szögletes tégla, netán lekerekített sarkokkal kombinált lapostest közül. Ezt a megtört síkokon túl az agresszív színhasználattal és a rendhagyó hordfüllel éri el. A márkázás narancsos megjelenítése csak marketing, de a narancs hordfül egyedi. A fekete-narancs kombináció alternatívája a pasztell szürke test limecitrom színvariációval.

A PowerBank gondot old meg, amikor a mobiltelefont használat közben kell töltenünk és megyünk is ezalatt. Egyetlen mozdulattal az övtartóra illeszthető, vagy hölgyeknek a táska vállpántjára lógatható, csak egy gyorskioldó / karabiner kell még. A zsebben persze mindig elfér.

A kétfajta USB aljzat követelmény, a mini porton keresztül feltöltjük magát a pótakkumulátort, míg ugyanazt a kábelt ha megfordítjuk és a másik USB normál ajlzatba dugjuk, a telefon kaphatja az energiát. A kábel gyári tartozék, a gyorscsatlakozó egyéni izlés szerint képezi beszerzés tárgyát.

Nem minden a dizájn, a komfort is fontos. A 3000 Thin pótakku vékony élén négy apró zöld LED tájékoztat a tárolt energia szintjéről. A 3000 mAh kapacitással a Power Bank egy telefont biztosan teljesen feltölt, de kettőt is megmenthet a nap végén az energia anémiától.

PHILIPS DVT6000 diktafon

by Sándor Gy. Zsolt www.philips.hu

a hangrobot

Formatervezési provokációnak is beillik a Philips újszériás hangrögzítője. Csupa lágyélű egyenes alkot testformát és barátságosan sima anyagokból áll. Ezt az összképet szándékosan töri meg a diktafon tetején a mikrofonok alakja és anyagának jellege.

Az érdes fémfelület és a párhuzamos vonalakat feledő kónuszos kialakítás funkcionális. A diktafon feladatát markánsan kihangsúlyozza, minél nagyobb mértékben irányatottan elfogni a hangullámokat, a többi az elektronika dolga. A kiálló peremek fémanyaga pedig véd a strapától.

Kívül brutális és szokatlanul indusztriális látvány, belül az intelligens megoldások sokasága. A 3mic AutoZoom+ képesség a hangforráshoz állítja be a mikrofonok érzékenységét, fókuszál a beszélőre. Hasznos megoldás, ha a tanterem távoli pontján van csak lehetőség az előadás rögzítésére.
Képes érzékelni a beszéd átmeneti szüneteltetését is. Ha az előadó elhallgat, leállítja a felvételt és folytatja, amikor a beszéd újra elindul. Követi az előadó mozgását is, figyelőprogramja a mikrofonokat utánállítja.

Riportermagnóak is beválik, az eleve kiforduló ikermikrofonok tökéletes térérzetet alkotnak a két hangcsatornában, a kérdező és a válaszadó párbeszéde jól kivehető pergő hangélmény. Veszteségmentes hangformátuma (PCM sztereó) és a hatalmas (4 GB) memória a minőséget, a tölthető belső akkumulátor a hosszú használatot, a fémtok a tartósságot szolgálja.

Helytakarékosságból MP3 tömörítés is bevethető a hangtároláshoz. SD memóriakártyával bővíthető a tárkapacitása és beépített FM rádiójáról hangfelvételt is készíthetünk. Sok kényelmi szolgátatásának egyike, hogy kedvenc zeneszámainkat számítógépről ráltölthetjük és a tartozék fülhallgatót használva kiiktathatjuk a külvilágot.

Stadler Form PAUL

www.stadlerform.hu

a hőérzékeny fűtőventilátor

Halk ventilátorként kánikulában is jól teljesít a svájciak új készüléke. Bár nyáron is a távvezérelhető és oszcilláló mozgású PAUL csendes és megbízható társ, ereje második funkciójában a növelendő szobahőmérséklet terén mutatkozik meg igazán.

PAUL a most megnyílt berlini IFA kiállításon a Stadler Form üdvöskéje. A cég a tüdőnk indirekt védelmével a bekerülő levegő felügyelete révén 1999 óta foglalkozik. A védelem egyik eleme a belélegzett levegő hőmérséklete.

Nyolc tartományban állítható a kívánt hőmérséklet és hasonlóan az autók légkondicionálásához nem szakaszosan ki­be kapcsoló üzemmódban, hanem folyamatosan és érzékenyen reagálva tartja PAUL az adott hőfokot. A válallat által levédett Adaptive HeatTM technológia garantálja mindezt igen halkan.
PAUL egymagában 30 négyzetméteres lakóhelyiséget is képes ellátni, IP21 védeme fürdőszobai használatra is alkalmassá teszi. Mosható a levegőszűrője és energiaigénye mindössze 80 Wattal indul.
A Stadler Form készülékeivel 15 nemzetközi design díj tulajdonosa. A formatervezés most is a visszafogott Stadler Form jegyeket hordja magán. A bő félméteres magasságú PAUL ötkilósan a beépített anyagmennyiség használatában is igényes.

Trust YVI vezetékmentes egerek

by Sándor Gy. Zsolt www.cedrus.hu

fantáziadúsan

Munkahelyen vagy otthon ábrándozva arról, milyen lenne máshol...
Más képzetekkel - mint a sematikus íróasztal vagy rajta a szögletes notebook - gondolatban játszadozva egyszercsak az egérre téved a tekintet, elugrik, majd újra visszatér: nem is kell másra gondolni, ott van a szemünk előtt az ihlet.

A hollandok egérkollekciója mitagadás kizárólag a gyengébb nemet célozza, belőlük is azokat, akiknek erősebb a fantáziájuk. A Bird (=madár), a Flower Power (=virágoké a hatalom) és a Dream Cacther (=álomvadász) fantázianevekkel egy olyan sorozatot indítanak, amellyel bátran szállhatunk szembe az egyhangúság és a csupa derékszögű dizájn ellen.

A kolibri a kecsesség és finomság szimbóluma, az erőteljes színű virágok a hatvanas évek szelíd tiltakozásaként indult hippymozgalom jelképeivé váltak és a harmadik egér pszihedelikus látványvilága kinek-kinek a személyiségéhez passzolva üzen valamit: nem vagyunk robotok a számítógép mellett. Az alkotók gondosan választották meg a képeket, legjobb lenne, ha mindhárom egér egyszerre lehetne az asztalunkon. A praktikum sem marad el, a vezetékmentes használat a gumiborítás biztonságával együtt kényelmes. A 800/1600 dpi sebességváltó gomb az igényesebb grafikai munkáknál jön jól és az USB vevőegység is gondosan lett kialakítva, az egér hasában jól elfér, ha nem használjuk és az elvesztése nem opció.

URBAN REVOLT Wireless SELFIE STICK

by UR www.cedrus.hu

az új őrület

Mindenhol mindenki fényképez, a mobiltelefonokkal egyre jobb képeket csinálhatunk és nem akarunk lemaradni egy képről sem. Meg is indult a 'szelfi'­őrület, főleg a külföldiek terjesztik. Mi is parádézhatunk vele, ha párezer forintért beszerzünk egyet idehaza.

A bot nem amatőr, rendes iparosmunka ­ - még ha nála a dizájelem nem is tenghet túl - ­ búvik meg benne. Az acélteleszkópos hosszúságállítás, a beépített akkumulátor, a 360 fokban elforgatható rögzülő telefontartó és a Bluetooth kapcsolat okostelefonunkkal mind praktikus elem. A tartozék USB kábelt használva feltöltjük az akkumulátort, párosítjuk a telefonnal, a méter hosszúra is kinyújtható bot végére rögzítjük a telefont és már indulhat is az önfeledt képkomponálás. Az Apple és az Android rendszerű telefonok gazdái örülhetnek, velük összekapcsolódik a Bluetooth eszköz ('UR Selfie Stick' néven azonosítja magát), a Windows rendszerű telefonok tulajdonosai azonban hoppon maradnak, őrájuk a gyártók nem gondolnak.

A bot nyelén kényelmes távolságban van az exponáló gomb, megnyomva elkészül a fotó. A bot felszíne hosszan rovákolt, úgyhogy a telefon súlya nem tudja kicsavarni a kezünkból, mert jó a fogási tapadás. Ha végeztünk a fényképezéssel, a szelfibot hamar szétszerelhető és kis helyen elfér a saját dobozában vagy anélkül is.

Teljesen új fehasználási területként bevethetjük kéziállványként a földre támasztva általános célú fotózáshoz is, ha nem ragaszkodunk arcunk ubikvitásához - ­jobb képet kapunk a kézremegést kiküszöbölve -,­ de ajánlatos az alsó végére egy kupakot keresni kisebb üdítőspalackról vagy más megfelelő átmérőjű flakonról, mivel az USB töltőaljzatot és a bekapcsológombot az aljára tervezték, ezeket mindenképpen meg kell védeni a portól és nemkívánt behatásoktól.

GENEVA AeroSphère Small

by Sándor Gy. Zsolt www.audiocentrum.hu/Geneva

gömbölyded akusztika

Svájcban a formatervezők sutba dobták a szögletes hangdoboz tervrajzait és hadat üzentek a derékszögeknek. Az élék színeket sem vetik meg, a tervezők fekete és fehér színvariációi mellé a GENEVA­vörös szinte dukál. A technika a manapság elérhető legmodernebb megoldásokat hasznosítja, a zeneforrások vezeték nélkül csatlakozhatnak, csak a villásdugó a fali konnektorhoz zsinóros.

Az AeroSphère Small a telefonon, PC­n digitálisan tárolt zeneszámainkat Bluetooth kapcsolattal szólaltatja meg. Ha Apple termékünk van, tudja az AirPlay átjátszást is, ehhez már a készülék Wi­Fi képességét veszi igénybe. Ezen a módon észleli a lakásban a DNLA szabványú egyéb hangtárolókon őrzött muzsikát is. A hangrendszer természetesen befogad vezetékes (MP3­ lejátszó, stb.) zeneforrást is.

A Small a kisebb testvér 2 kilósan, bátyja Large pedig 8 kilót nyom. Ha beszerezzük az AeroSphère Base különálló egységet, akkor egy forrásból akár négy külön helyiséget is megtölthetünk kedvenc zenéinkkel, vegyesen is Small és Large megszólaltatásával.

Felépítésében a 2 mély­ és 2 magas hangsugárzó (a Large mélynyomóval is megtámogatva) adja a teres sztereó hangképet, a gyárilag szabadalmazott DSS hangfeldolgozással úgy tölti be a szobát, hogy a hangrendszer bárhol lehet ­ akár a sarokban is ­ és mindegy, hol ülünk a zenehallgatáskor. Belül három kamra gondoskodik az akusztikus megszólalásról, a jelerősítés csatornánkét digitálisan működik.

Kerek hangzás és gömbölyded forma együtt a GENEVA cég AeroSphère családja, a név is a légies hangokra utal. Megfelelő polc vagy pult hiányában a kiegészítő tartóállványokkal tehetjük érdekesebbé az egyedi látványvilágot. A készülék kezelése a gyári fémtokos távszabályozót használva pofonegyszerű.

TRUST Elvii

by Trust www.cedrus.hu

Asztali Mikrofon

Az igényes hangról számítógépes környezetben sem kell lemondanunk. A holland Trust cég ELVII DESKTOP MICROPHONE elnevezésű modellje a nosztalgia jegyében fogant.

Amikor a rock n' roll bálvány Elvis Presley felénekelte slágereit, a hangstúdiókban ennek a mikrofonnak az ihletőjét használták a hangrögzítéshez. Az USA­beli SHURE gyártmánya már 1939. óta létezik és az 55S modell az, amelyikkel Elvis a koncertjein szinte azzal összenőve lépett fel.

Mai utódja az állíthatóság mellett némítógombban is rendelkezik. A csevegőprogramokat használva kényelmesen inaktiválhatjuk a mikrofont ha megszólal a telefon, vagy valaki odajön és szólni akar hozzánk.

A dizájnt hangsúlyozza az élénkvörös csatlakozókábel, amit a számítógép vagy Mac bemenetébe illesztve mikrofonunk azonnal üzemkész, és kiváló kellék lehet többek között karaoke partikhoz is.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »