Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

Philips BTB8000 mikro zenei rendszer

www.philips.hu

Zeneközpont mindenfajta forráshoz Hi-Fi minőségben.

Philips BTB8000 mikro zenei rendszer mutatkozott be a hollandok kínálatában, formatervezésében erős nosztalgikus elemekkel. A jelerősség a frontoldalon két Deprèz-műszert utánzó kijelzőn olvasható le, ilyeneket régen a kazettás magnókba szereltek. A Philips BTB8000 mikro zenei rendszer kívülről a nagy krómozott tekerőgombokkal vagy negyvenéves hatás kelt, belül viszont utramodern a technika.

A Philips BTB8000 beépített rádiója az FM sávot használó adók mellett a DAB+ digitális rádióadásokat is veszi. A hangteljesítmény is modern, a 150 Wattos zenei hangerőt ekkora külméretben csak manapság lehet elképzelni. A Philips BTB8000 mikro zenei rendszer mindenfajta CD-t befogad, a gyári CD mellett az írott és az újraírható CD lemezeket is. USB portján memóriakulcsról is lejátszik zenét. Analóg 3.5mm-es bementére pedig egyéb zeneforrás köthető. Bluetooth vezeték nélküli kapcsolódással összekötött okostelefonunk zenetárát is megszólaltatja, miközben az USB port az okostelefon akkujának a töltéséről is gondoskodik. A Philips BTB8000 mikro zenei rendszer minden funkcióját a teljes értékű távvezérlő működteti. Csak hátradőlünk és betölti a szobát a zene, ami télen különösen nagy vonzerő.

Philips BTB8000 mikro zenei rendszer

Pro-Ject lemezjátszó Artist Collection sorozat

by Sándor Gy. Zsolt www.audiocentrum.hu

Formatervezés sztárikonok nevével díszítve.

Pro-Ject lemezjátszó Artist Collection sorozat bővÍti az osztrákok friss kínálatát és féltucatnyi különféle modellből áll.

Az ESSENTIAL III Sgt PEPPER’S DRUM modell idézi Ringo Star dobjának frontoldalát, míg a ”Bors őrmester MAGÁNYOS SZÍVEK KLUBJA ZENEKAR” című hanglemez emblémájával ellátott modell a The Beatles együttes sikereit idézi. Együtt a szólókarrierrel is befutott Beatles tagra emlékező ESSENTIAL III GEORGE HARRISON RECORDPLAYER modellel.
A The Beatles együttes nagy riválisa a szintén világhírű, de keményebb és lázadó rockzenét játszó Rolling Stones volt. A hatvanas évek óta nem oszlottak fel Mick Jaggerék, egymás után nyomták a koncerteket. Róluk szól a Pro-Ject lemezjátszó Artist Collection sorozat további darabja ROLLING STONES RECORDPLAYER jelöléssel, rajta az emblematikus kiöltött nyelv védjegy a fényes fehér vagy fekete káván.


Mindegyik változat az Ortofon gyártmányú hangszedők valamelyikével készül. A pick up betétek és a mechanikák többféle variációban oldják meg a hangjelek letapogatását és lemeztányér mozgatást, más-más pénztárcamérethez igazodva.
Vagy harminc éve indult el a Compact Disc (CD) lemezek forgalmazása megfizethető áron és a polivinil (bakelit) anyagú préselt hanglemezeket akkoriban szinte mindenki temette. Tetszhalálukból ez elmúlt pár évben támadtak fel, mert a praktikus CD-korong konzerv hangjához képest a fekete lemezek az eredetileg elhangzott teljes hangképpel szólalnak meg. A CD-n rögzített digitális jelekből a CD-lejátszók viszont elektronikusan állítják elő a valódihoz csak jól közelítő hangzásvilágot.

Mára a hanglemezek eladási száma lekörözi a CD-lemezekét – a természetes hangzás csak a vinil hanglemezen érhető el. Analóg jeleinek megszólaltatására a hagyományos elvű, de modern kivitelű lemezjátszók kellenek, amilyeneket a sógoréknál a Pro-Ject Audio Systems kínál. Hazánkban kipróbálhatók itt, összehasonlíthatók egymással a zeneszobában saját zenével is.

Pro-Ject lemezjátszó Artist Collection sorozat

TRUST GXT 170 RGB és GXT 188 RGB egér

www.cedrus.hu

profi játékosoknak szánva

Trust GXT 170 RGB és GXT 188 RGB egér könnyíti a játékmenetet de csak a profi játékosoknak. A Trust GXT 170 RGB és a Trust GXT 188 RGB modell a tanítható egérgomb valamint a többféle felbontás beállítása mellett a változtatható számú pingelés képességét is kínálja. A pingeléssel a játékos gépe szólítja meg az online játékot futtató szervergépet. Az egy másodperc alatt elküldhető parancsok maximális száma is befolyásolja az egérkattintás utasításának végrehajtásáig szükséges időtartamot. Nem kizárólag az egérgomb lenyomásáig eltelő reakcióidőn múlik a gyorsaság. A játékos a küzdelem során ahogyan fejlődik, úgy finomodik a stílusa és a praxis. A pingelési gyakoriság értéke növelhető, négy fokozatból választható. Ezekből a legjobb az 1 millisec időtartam.


A Trust GXT 170 RGB és Trust GXT 188 RGB egér formatervezése és némileg a tudása tér el egymástól. Közös bennük a harisnyabevonatos tekeredés-mentes zsinór, a gumiborítású felszínek és a szoftverrel programozható gombfunkciók. Az egérbe épített memóriamodul emlékezik az egyes beállításokra és nem kell játékonként újra programozni.
A GXT 188 RGB változat ötféle, egymástól különböző játékhoz hozzárendelt programfunkció kiosztást képes tárolni. A látható egérmozgás finomsága a 188-as modellnél duplája a GXT 170 RGB tudásának. Az egerek egyedi elnevezést is kaptak, GXT 188 Laban RGB és GXT 170 Heron RGB a teljes nevük. A GXT 188 Laban RGB a gyártó által indított #buildingchampions mozgalomba sorolt elérhető darab.

Az egerek felületét borító világító minta RGB színátmeneteivel szivárvány-hullámhatás érhető el. A Trust GXT 170 RGB és Trust GXT 188 RGB átal előállított különleges látvány a játékélményt erősíti.

TRUST GXT 170 RGB és GXT 188 RGB egér

ECOCAPSULE

www.ecocapsule.sk

ökokapszula, amit a Föld könnyebben lenyel

Ecocapsule elnevezéssel indult útjára északi szomszédainktól az igazán környezetbarát lakóegység. Szlovák tervezőcsapat munkája és a környezetre való hatásunk minimalizálására tesz kisérletet.

Az Ecocapsule formatervezése elfelejti a sarkokat és éleket. A nagy teherbírású üvegszálas héjszerkezet alumínium borítást kapott. A tetejét 600 W teljesítményű napelemek fedik és a teleszkópos mini szélerőmű 750 W teljesítményével együtt képes ellátni a komplett fűtés/hűtés, vízmelegítés és világítás feladatait.

Az Ecocapsule csapadék elvezetése rejtett gyűjtőrendszert képez. Vízháztartására jelentősen segít rá a szűrőkkel ellátott visszaforgató rendszer, rajta keresztül a víz 99,998% arányban szennyeződésektől mentesen áramlik. Természetből (patak, folyó, tó vizéből) nyert kellő folyadékmennyiséggel kiegészítve önfenntartóvá válik. A WC-használat utáni anyagokat komposztáló száraz rendszer teszi újrahasznosításra alkamassá. Az Ecocapsule tömege feltöltött víztartályokkal 1.9 tonna, a tartályok 700 liter vizet tartalékolhatnak.


A világítás kizárólag LED fényforrásokkal működik, és rendelkezik 110/230 voltos fali konnektorokkal, képes mini hűtőszekrény és mini mosógép befogadására. A szellőzés az ablaknyitáson túl a passzív visszanyerő rendszeren keresztül üzemeltethető. A központi energiatároló a padlófűtés energaigényét is kiszolgálja.
Az Ecocapsule 4½ méter hosszú, a brutto 8 négyzetméteres belső területből a beépítések után fennmarad több, mint 6 négyzetméter. Összecsukható, duplaszéles ágy és hozzá tartozó mozgótér kialakítását is lehetővé teszi. Az Ecocapsule működtetését számítógépes program látja el, egy táblagéppel magunk végezhetjük az vezérlést. A letölthető alkalmazás az ’okosotthon’ elveken alapszik. Egyetlen feltétel az adatforgalom szükségleteit kiszolgáló mobil hálózati lefedettség.

Az Ecocapsule nem nomadizmus. Fejlett érzékenységű, környezettudatos földlakóknak kínál alternatívát arra, hogy a létezésükhöz mai szinten szükséges életterük minimalizálja az ökológiai lábnyomukat.

ECOCAPSULE

Philips BT7900B

by Sándor Gy. Zsolt www.philips.hu

EverPlay hangsugárzó

A Philips BT7900B EverPlay hangsugárzó formatervével a holland márka szakít a hagyományokkal.
A Philips BT7900B EverPlay hangsugárzó egy dologban nem tér el a tradícióktól, ami a hangminőség. Két szélessávú aktív és 2 passzív mélynyomója a 14 Watt zenei teljesítményt tisztán és erőteljesen adja le. A torzítást a DPS jelfeldolgozóval tudták lecsökkenteni. Élek és sarkok nélküli tervezésével a hangrezonancia minimális.
A rendhagyó, hiányzó végű rögbilabda alakot utánzó dizájn pihenteti a tekintetet. Felüdülés íves és kerekített formákat látni a hangtechnikában. DuraFit borítása textil és gumi keveréke, lemosható és ellenáll a dörzsölésnek. A Philips BT7900B EverPlay hangsugárzót vízállóvá és pormentessé teszi.

A külalak után belül is több újdonság fedezhető fel. A vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat hatótávolságát háromszorosra növelték, 30 méterre is lehet a mobiltelefon zeneforrásként. A hangrendszerbe rejtett mikrofont is terveztek, kihangosított telefonbeszélgetések lebonyolítására alkalmasan.
Az energiaellátás minden zsinórzatmentes hangrendszer esetén neuralgikus pont. A Qualcomm® fejlesztésű Quick Charge™ módszer a normál megoldásoknál háromszor gyorsabban tölti az EverPlay akkumulátorát. Az EverPlay elnevezés is a folyamatos készenlétet és működést sugallja. Minden egy gombnyomásra működik.


A tervezésben a fazon mellett telitalálat az USB töltőkábel is. Méretezése és kialakítása lehetővé teszi, hogy azt a Philips BT7900B EverPlay hordozópántjaként is használhassuk. Kettős előnyén túl van egy praktikus vonzata, a töltőkábel nem tud elveszni mivel mindig kéznél van.

A Bluetooth® és a Quick Charge™ technológiák licenszelt szellemi termékek és beépítésüknek árvonzata van, cserébe ismert Philips minőséget kapunk.

Philips BT7900B EverPlay hangsugárzó

Stylies

www.irobotcentrum.hu

HELOS párologtató

Stylies HELOS párologtató érkezett Svájcból, ahol tudják hogyan kell a jó levegőre vigyázni.
Fűtött szobában a meleg levegő nagyobb páramennyiséget képes magában tartani, mint a hideg levegő. Szellőztetéskor a betóduló alacsony páratartamú hideg levegő kiszorítja a több nedvességet hordozó meleget és így fokozatosan kiszárad szobánk levegője. Kellemes páratartalomnak a levegő 40-60%-os relatív páratartalmát érezzük, irritáló száraz érzet 30%-os szint alá süllyedő páratartalom esetén keletkezik.

A Stylies HELOS párologtató a hidegpárolgás elvén segíti az emberi tüdő által beszívott levegő optimális légnedvesség tartalmának megőrzését. Belsejéből az antibakteriális anyaggal átitatott, nagy felületű papírfilterekről a légáram parányi vízcseppek formájában juttatja a szoba levegőjébe a nedvességet.
A Stylies HELOS párologtatóban a tartályból a filteres abszorbció által felszívott vizet ventilátor lapátok mozgatják, energiaigényük mindössze 6 Watt.

Hatékony működését magunk szabályozhatjuk. Egy LCD visszajelző számokkal mutatja a páratartalmat százalékos értékben. Igény szerint beállíthatjuk és a szint elérésekor a Stylies HELOS párásító önműködően kikapcsol, majd a paratartalmat automatikusan tartja.
A Stylies HELOS párologtató számára a helyiség ajánlott maximális mérete 50 négyzetméter, vagy tekintélyes 125 köbméter. A kijuttatható páramennyiség legfeljebb 350 g óránként, amit a négyliteres víztartály lát el.

Fontos tényező a higénia, a csapvizet gyakran cseréljük és alaposan öblítsük ki a tartályt. Annak belső felületét tartsuk tisztán, lerakódás mentesen. A benne tárolt vízminőségre antibakteriális tisztítíkocka (Clean Cube) felügyel, nem enged kórokozókat elszaporodni és a légtérbe jutni. A szintén antibakteriális védelmet biztosító papírfiltereket huzamos használat esetén kéthavonta, míg a kockát évente javasolja a gyártó cserélni.
A Stylies HELOS párologtató a visszafogott formatervezés révén a lakás bármely helyiségében könnyen elhelyezhető darab.

Stylies HELOS párologtató

Dyson Supersonic

www.dyson.hu

hajszárító

Dyson Supersonic hajszárító szakítva minden hagyománnyal teremt új szintet a kategóriájában. Annyiban hasonlít csak elődeihez, hogy használatához konnektorra van szükség.

A Dyson Supersonic alapvetően működik másképp. Át lehet rajta nézni, belül üres. Nincs látható forgó ventilátor és nincs rácsozat, amin keresztül hajszálat is szívhat be. A Dyson Supersonic hajszárítóba a levegő a fogórész alatt jut be. Az alulról felfelé mozgó hideg levegőt a fogórészbe rejtett intenzív fűtőfelület melegíti fel. Felül akadálymentesen erős, koncentrált meleg levegőfolyamként éri el a nedves hajat. A Dyson Supersonic™ gyors motorja nyugodt kéztartást és csendes működést biztosít.

A hajszárítóban kívülról forgó alkatrész nincs, tehát működésével a balesetveszély ki van zárva. A Dyson Supersonic™ fűtőfelülete rejtve van, így nem keletkezhet égett szag esetleges hajszál bejutása révén. Egy kiszáradt hajszál elhal, elveszti selymes felületét, ezután a ráeső fény is fakón szóródik rajta.
A Dyson Supersonic™ hőérzékelője másodpercenkéti 20 mérésével érzékenyen szabályozza a kijutó levegő hőfokát és a nedves hajat csak szárítja és nem kiszárítja. Ez nemcsak hajszárítás, hanem egyúttal hajápolás. A Dyson Supersonic™ használatával így a szárítás egészségesebb és gyorsabb. A hajszárító csomag a hajformázáshoz sok egyéb kellékeket is tartalmaz annak, aki a frizuráját nemcsak szárítja, hanem alakítja is.

Dyson Supersonic hajszárító

Trust GXT 707 RESTO

by Sándor Gy. Zsolt www.cedrus.hu

dizájnszék játékosoknak

Trust GXT 707 RESTO – már a neve is biztató. A hollandok a szenvedélyes játékosokat örvendeztetik meg guruló székükkel. A Trust GXT 707 RESTO a funkcionalitás jegyében formatervezési telitalálat.

A Trust GXT 707 RESTO fekete-piros színvilág kombinációja erőt és lendületet sugároz. Kellő agresszivitást, amit a játékosok nem lepleznek. Az ívek és a formák pedig dinamizmust adnak egy amúgy megszokott használati tárgynak. Emberek ülnek rajta, a Trust GXT 707 RESTO széknek kötelezően követnie kell az emberi test anatómiáját. Amikor a tervező ezzel a feladattal szembesült, mindez átfordult nála örömteli kihívássá.

A Trust GXT 707 RESTO kialakításánál az ergonómia követelményeit a lehető legnagyobb mértékben vették figyelembe. Szinte minden állítható rajta. Az ülés szintje, a kartámasz magassága, a háttámla dőlésszöge, a nyaktámasz eltolása és a gerinctámasz magassága. Terhelésként másfél mázsa a súlyhatár.

A tervezés extrém helyzetekre is gondolt. A játékba kisebb szünetet iktatva a Trust GXT 707 RESTO alul egy kar segítségével hintaszékre vált át és gyors regenerálódást hozhat a megerőltetett érzékszerveknek. Amikor a játékos minden erőt bedobva a végén győztesen kidől a játékból, nem kell mást tennie, csak a Trust GXT 707 RESTO háttámláját teljesen hátrahajtva vízszintes síkba fektetnie. Fel sem kell állni, minden kész egy rövid és pihentető alváshoz. A lélegző textília és a strapabíró bőrbevonat további adalék a komfortérzethez, amihez a 2 év gyártói garancia is hozzájárul.

Trust GXT 707 RESTO dizájnszék játékosoknak

Airbi Magic aromadiffúzor

www.irobotcentrum.hu

a levegőillatosító

Airbi Magic aromadiffúzor a szobánkba kerek formában varázsol illatokat

Végletekig egyszerű, ellipszis formába álmodták a cseh Magic illatosító varázslóját. Első ránézésre akár egy méretes bonbonosdoboz is lehetne. A tervezők minden sallangot elhagytak, a távozó párának hagytak meg egyetlen nyílást a tetején. A kapcsológomb is belesimul a felszínbe, egyetlen díszítőelem a körbefutó áttetsző csík, amelyik a LED fényforrásokat rejti. Mivel az Airbi Magic aromadiffúzor formatervezése minimalista, a dizájnt valamivel fel kellett dobni és ez a megvilágíthatóság lett.
Hétféle színt használó LED fénye a körbefutó matt gyűrűt és a távozó pára nyílását világítja meg. A fények állandósíthatók, vagy ki is kapcsolhatók, ami éjszaka különösen hasznos.

Az Airbi Magic aromadiffúzor kinézetéhez igen egyszerű kezelés párosul. Az aromaolajjal dúsított vízzel feltöltve az illatosítót csak be kell kapcsolni. A hálózatról biztonságos kisfeszültségen 24 voltos trafóval működik. Energiatakarékos és az ultrahangos porlasztás okán működése halk és hosszan tartó. A fűtési szezon közeledtével a levegőbe kijuttatott nedvességgel illatosít és egyben a kiszáradni hajlamos levegő páratartalmát is jótékonyan befolyásolja.
Az Airbi Magic aromadiffúzor 15 négyzetméteres (40 légköbméteres) szoba illatosítására használható. Tömege alig félkilós, így egyik szobából a másikba könnyen átvihető.

Jótanács: az Airbi Magic aromadiffúzor használatához a forgalmazó által javasolt aromaolajat vegyük. Illatkibocsátáson túl a készülék aromaterápiára is alkalmas, így szélesedik a olajválaszték. Betöltésekor egy megkötésre kell csak figyelni. A vízre juttatott aromaolajban alkohol, vagy más oldószer nem lehet. Ezek nem tesznek jót az embernek és a készülék alkatrészeinek sem, nem dokumentáció szerinti rendeltetésszerű használatnak minősülve és garanciavesztést okoznak.

A levegő illatosító burkolatának a szobaberendezéshez igazodó színkínálata a fehér és fekete mellett az erezett natúr fa változatot is magába foglalja.

Airbi Magic aromadiffúzor

Philips BT55B

www.philips.hu

Bluetooth hangsugárzó

Philips BT55B Bluetooth hangsugárzó érkezett hazánkba Hollandiából a minimál dizájn jegyében.

A Philips BT55B Bluetooth hangsugárzó tenyérnyi eszköz számos kellemes jellemzővel. Remekül kiváltja a mobiltelefon gyenge hangszóróját, méretéhez képest nagy hangterjedelemmel.
A Philips BT55B szabadsága a Bluetooth jelátvitel kényelmét és megbízható hangminőséget nyújt. Vele függetleníteni tudjuk magunkat a hálózati konnektor áramellátási vesződségeitől is.

Külön érdemes kiemelni a Philips BT55B vezeték nélküli megoldás Anti-clipping képességét. Anti-clipping elektronika figyeli a jelerősséget és ha az érkező jelek az erősítő hangtartományán kívül esnek, levágja a jelek csúcsát. Így kiküszöböli a zene torzulását, egyúttal megvédi a hangsugárzót a túlterhelésből fakadó esetleges károsodástól.
Amikor az akkumulátor kezd lemerülni, hasznos velejáró, hogy az Anti-clipping megspórólja az erős impulzusok túlzott energiafogyasztását is. A Philips BT55B hosszabb ideig szólhat és emellett szebben is szól majd. Saját akkumulátora 6 órán át képes a zenehallgatáshoz energiát szolgáltatni és lithium energiatára USB aljzatról tölthető. A rendőrkék működési LED színe pirosra vált, ha töltjük az akkumulátort és kialszik, ha teljes a feltöltés. Ehhez mindössze kétórányi időre van szüksége.

A gyártó a hagyományos fekete tokozás mellett kínál kék és rózsaszín színvariációt is. A Philips BT55B gumitalpain kis helyen elfér, tömege alig 10 deka és nem kell félteni, erős konstrukció kerekített élekkel. Megnyugtató formaelemekkel tervezték, minden díszítést mellőztek, egyedül a hangszóró lyukacsos védőborítása szolgál némi motívummal.
Tetején a működési kontroll fénypontot szimmetriába hozza a másik sarok süllyesztéke. Ebbe hordszár fűzhető be a kényelmes szállításhoz annak, aki szívesen lóbálja a csuklóján. A Philips BT55B Bluetooth hangsugárzó hátoldalán van a bekapcsológomb és a töltőaljzat nyílása. Hozzá egyedül az USB töltőzsinór a gyári tartozék.

Philips BT55B Bluetooth hangsugárzó
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »