Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

Dyson Supersonic

www.dyson.hu

hajszárító

Dyson Supersonic hajszárító szakítva minden hagyománnyal teremt új szintet a kategóriájában. Annyiban hasonlít csak elődeihez, hogy használatához konnektorra van szükség.

A Dyson Supersonic alapvetően működik másképp. Át lehet rajta nézni, belül üres. Nincs látható forgó ventilátor és nincs rácsozat, amin keresztül hajszálat is szívhat be. A Dyson Supersonic hajszárítóba a levegő a fogórész alatt jut be. Az alulról felfelé mozgó hideg levegőt a fogórészbe rejtett intenzív fűtőfelület melegíti fel. Felül akadálymentesen erős, koncentrált meleg levegőfolyamként éri el a nedves hajat. A Dyson Supersonic™ gyors motorja nyugodt kéztartást és csendes működést biztosít.

A hajszárítóban kívülról forgó alkatrész nincs, tehát működésével a balesetveszély ki van zárva. A Dyson Supersonic™ fűtőfelülete rejtve van, így nem keletkezhet égett szag esetleges hajszál bejutása révén. Egy kiszáradt hajszál elhal, elveszti selymes felületét, ezután a ráeső fény is fakón szóródik rajta.
A Dyson Supersonic™ hőérzékelője másodpercenkéti 20 mérésével érzékenyen szabályozza a kijutó levegő hőfokát és a nedves hajat csak szárítja és nem kiszárítja. Ez nemcsak hajszárítás, hanem egyúttal hajápolás. A Dyson Supersonic™ használatával így a szárítás egészségesebb és gyorsabb. A hajszárító csomag a hajformázáshoz sok egyéb kellékeket is tartalmaz annak, aki a frizuráját nemcsak szárítja, hanem alakítja is.

Dyson Supersonic hajszárító

Trust GXT 707 RESTO

by Sándor Gy. Zsolt www.cedrus.hu

dizájnszék játékosoknak

Trust GXT 707 RESTO – már a neve is biztató. A hollandok a szenvedélyes játékosokat örvendeztetik meg guruló székükkel. A Trust GXT 707 RESTO a funkcionalitás jegyében formatervezési telitalálat.

A Trust GXT 707 RESTO fekete-piros színvilág kombinációja erőt és lendületet sugároz. Kellő agresszivitást, amit a játékosok nem lepleznek. Az ívek és a formák pedig dinamizmust adnak egy amúgy megszokott használati tárgynak. Emberek ülnek rajta, a Trust GXT 707 RESTO széknek kötelezően követnie kell az emberi test anatómiáját. Amikor a tervező ezzel a feladattal szembesült, mindez átfordult nála örömteli kihívássá.

A Trust GXT 707 RESTO kialakításánál az ergonómia követelményeit a lehető legnagyobb mértékben vették figyelembe. Szinte minden állítható rajta. Az ülés szintje, a kartámasz magassága, a háttámla dőlésszöge, a nyaktámasz eltolása és a gerinctámasz magassága. Terhelésként másfél mázsa a súlyhatár.

A tervezés extrém helyzetekre is gondolt. A játékba kisebb szünetet iktatva a Trust GXT 707 RESTO alul egy kar segítségével hintaszékre vált át és gyors regenerálódást hozhat a megerőltetett érzékszerveknek. Amikor a játékos minden erőt bedobva a végén győztesen kidől a játékból, nem kell mást tennie, csak a Trust GXT 707 RESTO háttámláját teljesen hátrahajtva vízszintes síkba fektetnie. Fel sem kell állni, minden kész egy rövid és pihentető alváshoz. A lélegző textília és a strapabíró bőrbevonat további adalék a komfortérzethez, amihez a 2 év gyártói garancia is hozzájárul.

Trust GXT 707 RESTO dizájnszék játékosoknak

Airbi Magic aromadiffúzor

www.irobotcentrum.hu

a levegőillatosító

Airbi Magic aromadiffúzor a szobánkba kerek formában varázsol illatokat

Végletekig egyszerű, ellipszis formába álmodták a cseh Magic illatosító varázslóját. Első ránézésre akár egy méretes bonbonosdoboz is lehetne. A tervezők minden sallangot elhagytak, a távozó párának hagytak meg egyetlen nyílást a tetején. A kapcsológomb is belesimul a felszínbe, egyetlen díszítőelem a körbefutó áttetsző csík, amelyik a LED fényforrásokat rejti. Mivel az Airbi Magic aromadiffúzor formatervezése minimalista, a dizájnt valamivel fel kellett dobni és ez a megvilágíthatóság lett.
Hétféle színt használó LED fénye a körbefutó matt gyűrűt és a távozó pára nyílását világítja meg. A fények állandósíthatók, vagy ki is kapcsolhatók, ami éjszaka különösen hasznos.

Az Airbi Magic aromadiffúzor kinézetéhez igen egyszerű kezelés párosul. Az aromaolajjal dúsított vízzel feltöltve az illatosítót csak be kell kapcsolni. A hálózatról biztonságos kisfeszültségen 24 voltos trafóval működik. Energiatakarékos és az ultrahangos porlasztás okán működése halk és hosszan tartó. A fűtési szezon közeledtével a levegőbe kijuttatott nedvességgel illatosít és egyben a kiszáradni hajlamos levegő páratartalmát is jótékonyan befolyásolja.
Az Airbi Magic aromadiffúzor 15 négyzetméteres (40 légköbméteres) szoba illatosítására használható. Tömege alig félkilós, így egyik szobából a másikba könnyen átvihető.

Jótanács: az Airbi Magic aromadiffúzor használatához a forgalmazó által javasolt aromaolajat vegyük. Illatkibocsátáson túl a készülék aromaterápiára is alkalmas, így szélesedik a olajválaszték. Betöltésekor egy megkötésre kell csak figyelni. A vízre juttatott aromaolajban alkohol, vagy más oldószer nem lehet. Ezek nem tesznek jót az embernek és a készülék alkatrészeinek sem, nem dokumentáció szerinti rendeltetésszerű használatnak minősülve és garanciavesztést okoznak.

A levegő illatosító burkolatának a szobaberendezéshez igazodó színkínálata a fehér és fekete mellett az erezett natúr fa változatot is magába foglalja.

Airbi Magic aromadiffúzor

Philips BT55B

www.philips.hu

Bluetooth hangsugárzó

Philips BT55B Bluetooth hangsugárzó érkezett hazánkba Hollandiából a minimál dizájn jegyében.

A Philips BT55B Bluetooth hangsugárzó tenyérnyi eszköz számos kellemes jellemzővel. Remekül kiváltja a mobiltelefon gyenge hangszóróját, méretéhez képest nagy hangterjedelemmel.
A Philips BT55B szabadsága a Bluetooth jelátvitel kényelmét és megbízható hangminőséget nyújt. Vele függetleníteni tudjuk magunkat a hálózati konnektor áramellátási vesződségeitől is.

Külön érdemes kiemelni a Philips BT55B vezeték nélküli megoldás Anti-clipping képességét. Anti-clipping elektronika figyeli a jelerősséget és ha az érkező jelek az erősítő hangtartományán kívül esnek, levágja a jelek csúcsát. Így kiküszöböli a zene torzulását, egyúttal megvédi a hangsugárzót a túlterhelésből fakadó esetleges károsodástól.
Amikor az akkumulátor kezd lemerülni, hasznos velejáró, hogy az Anti-clipping megspórólja az erős impulzusok túlzott energiafogyasztását is. A Philips BT55B hosszabb ideig szólhat és emellett szebben is szól majd. Saját akkumulátora 6 órán át képes a zenehallgatáshoz energiát szolgáltatni és lithium energiatára USB aljzatról tölthető. A rendőrkék működési LED színe pirosra vált, ha töltjük az akkumulátort és kialszik, ha teljes a feltöltés. Ehhez mindössze kétórányi időre van szüksége.

A gyártó a hagyományos fekete tokozás mellett kínál kék és rózsaszín színvariációt is. A Philips BT55B gumitalpain kis helyen elfér, tömege alig 10 deka és nem kell félteni, erős konstrukció kerekített élekkel. Megnyugtató formaelemekkel tervezték, minden díszítést mellőztek, egyedül a hangszóró lyukacsos védőborítása szolgál némi motívummal.
Tetején a működési kontroll fénypontot szimmetriába hozza a másik sarok süllyesztéke. Ebbe hordszár fűzhető be a kényelmes szállításhoz annak, aki szívesen lóbálja a csuklóján. A Philips BT55B Bluetooth hangsugárzó hátoldalán van a bekapcsológomb és a töltőaljzat nyílása. Hozzá egyedül az USB töltőzsinór a gyári tartozék.

Philips BT55B Bluetooth hangsugárzó

Trust URBAN Rive

by Sándor Gy. Zsolt www.cedrus.hu

Bluetooth vevőegység

Ha a gyártó a mobilodról lespórolta a fülhallgató kimenetet a Trust URBAN Rive Bluetooth vevőegység kapcsolja ilyenkor össze kedvenc zsinóros fülhallgatónkat a telefonnal, és még vezeték sem kell hozzá. A Trust URBAN Rive formás apró vevőegység, amely a BT jeleket a füles által értelmezhető analóg jelekké alakítja át. Formatervezése egy elegáns nyakkendő-csipeszhez teszi hasonlatossá és rajta parányi világító kék LED az ékkő.

A Trust URBAN Rive Bluetooth vevőegység akkor is hasznos, ha a telefonon többé nem zsinórral akarunk zenét halgatni. Ugyanakkor a meglévő fejhallgató/fülhallgató vezetékes kivitelű és nincs értelme lecserélni, mert igen jól szól.
A Trust URBAN Rive használatával a meglévő zsinóros headset reneszánszát éli majd, csak be kell dugni a headset kábelvéget a szabványos RIVE aljzatba, és a kábelt feltekerve akár zsebre is tehetjük. Az Apple iPhone 7 telefonon már nincs fülhallgató kimenet.
Az iPhone 7 mellé az Apple által vagyonért kínált gyári vezetékmentes headset megoldást. Ellenében a Trust URBAN Rive Bluetooth gazdaságos alternatíva. Kiszolgál minket Bluetooth kapcsolaton keresztül sokkal kényelmesebb használat mellett.
A Trust URBAN Rive Bluetooth további előnnyel is szolgál. A RIVE révén a kedvelt hangzásáról sem kell lemondanunk egy új mobiltelefon megvásárlásával, még ha arról hiányzik is a 3.5mm-es bemenet.

A Trust URBAN Rive Bluetooth akkumulátora egész nap teljesít. Teljesen feltöltve tisztán nyolc órányi zenehallgatásra vagy 10 órányi telefonbeszélgetésre képes, bekapcsolva készenléti ideje 280 óra.

A Trust URBAN Rive ismeri a jó hangminőséget nyújtó BT 4.1 adatátviteli szabványt, és a tetszetős apróság mellé 2 éves gyártói garancia jár.

Dyson AM09 ventilátor

www.dyson.hu

formatervezésből csillagos ötös

Dyson AM09 fűtőventilátor kell csak a lakásba, hogy tudását télen-nyáron kihasználva gyönyörködjünk a dizájnban.

A Dyson AM09 fűtőventilátor újdonságok sorát vonultatja fel. Első látásra valódi funkcióját nem is fedi fel. Közelebb menve sem árulja el rögtön, hogy mire szolgál és ettől mindenki meghökken. Ez nem is titkolt cél, ezzel vendégeket is lehet elkápráztatni.
Kívülről nem fedezhető fel semmilyen forgó, mozgó alkatrész, és ha tudjuk már mire való, akkor sem derül ki, hogyan oldja meg a feladatát. Amikor pedig lelepleződik, hogy ez egy fűtőventilátor, akkor jön a sok további meglepetés.

A kiáramló levegőt képes koncentrálni és fókuszálni, vagy szélesen teríteni. A kipréselt levegőoszlop vízszintes oszcilláló mozgatását is megoldja. A beépített Air Multiplier™ technológia a kibocsátott légmennyiséget megnöveli az általa magába vonzott további levegővel, ami összességében akár 28 liternyi levegő másodpercenként. A hideg levegő felfűtését is ellátja, adott hőfokot a beépített termosztáttal képes tartani, működtetése energiahatékony megoldás. A Dyson AM09 fűtőventilátor éjszaka használva is jól teljesít, zajszintje minimális, amivel QUIET MARK minősítést ért el.

Az igazi komfort a távvezérlővel teljes, az összes funkció egy gombnyomással szabályozható. Állíítható dőlésszöge sok esetben elsőrangú kiegészítő tulajdonság és a sok sima felület könnyen és gyorsan tisztítható. Az otthoni miliőbe simuló fehér vagy fekete színben kapható és jár hozzá gyártó által biztosított kétéves garancia.

Samsung Galaxy Note8

www.samsung.com

ott kezdődik, ahol az S8 végződik

Samsung Galaxy Note8 fogja helyreállítani a Samsung renomét, amit tavaly a Note7 kissé megingatott.

Menetrendszerűen jelentik be a vezető márkák az újdonságaikat. Tavasszal a Samsung telefon zászlóshajói, őszre a Note család új tagja, majd ezt követi októberben az Apple évfordulós Apple modellje és a szándékoltan ezután a Google referencia telefonja.
A Samsung Galaxy Note8 fekete, szürke, kék és arany változatban lesz kapható Európában. A Galaxy S8 és S8+ erejét ugyanazon Qualcomm Snapdragon 835 központi egység adja, mint amit a Galaxy Note8 is megkapott. Egyszerűen ma nincsen gyorsabb processzor a piacon.
Belül a fedélzeti memória lett izmosabb, az S8 a 4GB műveleti RAM-ja helyett a Note8 6GB RAM-ot kezel.
Energiafelhasználása hatékonyabb, az akkumulátor karcsúbb lett, 3300 mAh kapacitással kerül beépítésre.
Viszon képátlóban valamennyit hízott a Galaxy Note8, hogy ne lehessen rásütni, még a kijelzőn sem változtattak az S8+ méretéhez képest. Felbontásban ugyanakkor megmaradt az 1440 x 2960 pixel.
A fizikiai méretkülönbség abból keletkezett, hogy az S8+ ívelt sarkaihoz képest a Galaxy Note8 kicsit szögletesebb lett, így az átló hossza növekedett. Valójában az esztétikum változott, a lényeg nem.
Mivel a lényeg az, hogy a Samsung – keresztben legalábbis – megvalósította a kijelzőt befoglaló látható keret felszámolását, ez az Infinity Display. A tetején a hangszóró és a frontoldali kamera optika miatt van egy vékony csík, a lenti keskeny vaksávot viszont nem töri meg a fő nyomógomb, ezt szenzor helyettesíti. Látványnak is kellemes, kézbefogni élvezet. Oyan, minha a tenyerünk szabna csak határt a képeknek.

A képek elkészítésében lépett előre nagyot a Samsung Galaxy Note8 a hátoldali dupla kamerával. Ez alapvető különbség az összes korábban megalkotott Samsung modellhez képest. A főkamera kétszeres optikai ráközelítéssel 12MP érzékelős, duálpixeles kivitelben f1.7 rekeszértékkel egyezik az S8/S8+ optikájával, a másik kamera pedig a 10-szeres digitális zoom képességgel a mélységi fotózást segíti. Ez portrékészítésnél kiváló, a célszemély hátterét még mosottabbá tehetjük a fénykép elkészítése előtt is, valamint az elkészülte után is. A ’bokeh’ hatással jobban kiemeljük az objektumot.

A Samsung Galaxy Note8 továbblépett a beviteli lehetőségek terén. Az ujjunk mellett az S Pen elektronikus toll lesz segítségünkre. Maga a toll ránézésre is kiváló dizájn. A kézírásunkat szoftver változtatja nyomtatott szöveggé, kézzel írhatjuk meg az üzeneteket vagy írhatunk fotókra szövegeket. A rajzolás terén lesz majd hasznos az S Pen a nyomás- és dőlésérzékeny képessége.
A tollat használat után a praktikus oldaltároló fogadja be és tünteti el.
A Samsung Galaxy Note8 nem jelent ugrást az S8/S8+ után, azonban nem is lehet a technikában ilyen rövid idő alatt nagyot lépni előre. Formatervezése elsőrangú maradt, ebben továbbra is a Samsung van a versenyben az élen.

Philips BM6B izzy

www.philips.hu

vezeték nélküli zene minden egyes szobában

Philips BM6B izzy a családjának legifjabb tagja. Vele a hollandok koncepciója egygombos megoldással szolgál egy tipikus helyzethez.

ZENESZOBA
Szól a zene az egyik szobában és át kell mennünk a másikba, de az zeneszóról nem akarunk lemondani ott sem. A BM6B izzy a lehető legegyszerűbben valósítja meg, hogy a hangzás mindenhová eljusson. Az izzylink™ kapcsolattal akár öt ilyen csatlakozásra képes egységet is üzemeltethetünk otthon. Valamelyik tagja lesz a Mester, és az összes többi vele párosítva ugyanazon zeneforrás (okostelefon, tablet) tárolt muzsikáját vezetékezés nélkül szólaltatja meg bárhol a lakásban.

Korábban a Fidelio BM90 egység már bemutatásra került. Akkor a hangminőségen túl az időtálló klasszikus forma volt az, amitől a BM90 kiemelkedett a többiek közül. A Philips BM6B izzy az izzylink™ család tulajdonságait a hordozhatósággal új irányban bővíti. Formatervezésében ugyanakkor megmarad az igényes visszafogottság.

A Philips BM6B izzy működtethető hálózati tápfeszültséggel is, vagy saját feltöltött akkumulátoráról. Utóbbi lehetőséggel a használati kör bővül, kitehetjük az erkélyre vagy teraszra, de a kertbe is. Ha a zenetárat közvetlenül akarjuk kezelni, akkor érdemes a Philips BM6B izzy egységet választani a Mester egységnek. Az izzylink™ családtagok egymással saját hullámhosszon tartják fenn a kapcsolatot. Nem a lakásban használt Wi-Fi routeren keresztül kommunikálnak, nincs rá szükségük és így nem fogják le a sávszélességét. Az okostelefont is Bluetooth csatlakozással érzékelik, így teljes a szabadságérzetünk. Praktikus tulajdonság, hogy a BM6B izzy MULTIPAIR képessége több okostelefonra is emlékezni képes, ha egyszer már összepárosították vele.
Zsinóros csatlakozású zeneforrás esetére AUX aljzatot kapott.

ÉNEK AZ ESŐBEN
A izzylink™ család BM6B tagja a kültéri használatra méretezve ellenáll a fröccsenő víznek, kádfürdő közben is használható. IPX4 besorolása a hirtelen jött zápor ellen is védi. Persze senki sem hagyná csak azért kint ázni az esőben, mert az bírja a vizet. Főleg nem, ha a zeneforrás telefon általánosan nem vízhatlan. Amúgy is bemennénk a szobába az elektronikával, mert magunk sem vagyunk vízállók.

TARTALOMHOZ FORMA
A Philips BM6B izzy a sztereó hangélményhez négy hangsugárzót rejt, ezeket ívelt élekkel határolt hasábformába foglalták bele. Enyhén döntött tetején a kezelőszervek gumifelülettel borított érintkezőgombok, szimmetriába rendezve. Némi világítást is kaptak, rendőrkék Bluetooth logo és fűzöld Group felirat fénylik sötétben is az eligazodáshoz.
A holland tervezés a helyiségek színösszhatását úgy próbálta emelni, hogy a fekete BM6B modell mellé a fehér BM6W változatot is kínálják, ha az utóbbi színben jobban igazodik az enteriőrhöz.

Trust ICS-2000 Octopus

by Sándor Gy. Zsolt www.cedrus.hu

okosotthon távvezérlő központ

Trust ICS-2000 Octopus segítségével a már felkészített otthoni berendezések és készülékek egésznapos szolgálatba lépnek, akár otthon vagyunk akár nem.

Trust ICS-2000 Octopus a nevéhez méltóan sokoldalú, sőt nyolcnál jóval több feladat párhuzamos ellátására alkalmas. Mindezt meglepően szép formába álmodva teszi. A mindenfelől szimmetrikus fazon tetején a nyomógomb megnyugtató zöld LED-kontrollfény világa űrkorszakra utal. Ha űrhajó bonyolultságával nem is, de az okosotthonok rafinériájához szükséges összes tudással felruházták.

A Trust ICS-2000 Octopus az otthoni kommunikációs hálózatba illesztve központként viselkedik. Minden vezérelhető eszköz elé a Trust által szállított érzékelőket vagy jelfogókat beiktatva ezek képesek fogni az Octopus által vezeték nélküli kommunikációval küldött parancsokat és a csatlakozatott eszközöket ennek megfelelően vezérlik.
Azoknál az eszközöknél, ahol távszabályozó a Trust rendszernek eleve a része, mint amilyen pl. az ALED2-2709R változtaható fényerejű világítórendszer csomag, a Trust ICS-2000 Octopus rátanítható a távszabályozó működésére, és így minden távszabályozó fizikailag feleslegessé válik.

Mindehhez szükséges az Apple App Store vagy a Google Play bázisról a TRUST által kifeljesztett ingyenes alkalmazás az okostelefonra vagy táblagépre letöltve. Az alkalmazáson belül különféle rendeket alakíthatunk ki, azokat elmenthetjük és a későbbiekben ezek szerint vezérli a telefonunk az Octopust. Saját személyes profilját létrehozva a család több tagja is kezelheti saját telefonjáról ugyanazon Octopust. Nemcsak otthon, hanem akkor is, amikor távol vagyunk hazulról és van internet hozzáférésünk.

Ilyen módon az Octopus nemcsak a telefonba betáplált automatizmusokat működteti saját maga, hanem otthon személyesen is kezelhetjük az eszközeinket a telefont használva, vagy távolról irányíthatjuk vele azok működését. Világítást, redőnykezelést, locsolórendszert, IP videókamerát, stb.

Mindegyik megoldás a Trust ICS-2000 Octopus központi vezérlőt utasítja és rajta keresztül adja ki az érzékelőknek a végrehajtandó parancsokat 2.4 GHz-es (nem Wi-Fi szabványú) kommunikációval. Az Octopus jövőbiztos, mert több Smart Home vezérlő kommunikációs protokollal együttműködik, mint amilyen a ZigBee HA/LL is. Utóbbit a Philips használja a Hue termékcsaládja működtetésére.

Apple HomePod

www.apple.com

hangközpont és vezérlőcenter

Az Apple HomePod karácsonyig a boltokba kerül és $349-es javasolt árcédula lesz rajta. Ha lekerül róla, akkor egy tökéletes felgombolyított spárgaspulni alakját veszi fel nemcsak a sötét, hanem a fehér színváltozata is. A sötét szín megnevezése a gyártó szótárában az ’űrszürke’.

Hangkeltő eszközként két és fél kilót nyom. Öblös mélyhang sugárzó dolgozik a tetején és körben 7 csipogó sugárzó szolgálja ki a közép- és magashangokkal. Mivel a vezérlése az Apple cég Siri hangutasításos intelligenciájára épül, benne 6 rejtett mikrofon érzékeli a hanggal megformált utasításokat. Akkor is megteszi ezt, ha közben szól a zene.

A hangvezéréssel a zenei szórakozás válik a lehető legkényelmesebbé. Lejátszási listák gyors összeállítása, a kedvelt zeneszámok alapján zenei stílusok szerint történő csoportosítás és még sok egyéb szolgáltatás is lehetséges vele. Beszélgetni is képes, kérdésre válaszol is, hogy éppen ki énekel. Podcast adások közvetítésére, időjárás és hírszolgálat meghallgatására is kiválóan alkalmas.

A lakásban a hangvezérléssel a HomeKit képességgel összeköthető intelligens eszközöket is irányíthatjunk, ez a legegyszerűbb mód a világítás felkapcsolására, vagy az napsütés ellleni árnyékvetők kinyitására.

A HomePod készülékben az elektronikus tartalom nagyon igényes, egy Apple A8 processzor utasításkészlete irányítja a folyamatokat. A 17 centi magas forma a szimmetria csúcsa és a lekerekített körvonalak egyszerűségét csak a szándékoltan nyers borítófelület teszi még izgalmasabbá.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »