Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

Philips SHD8800

www.philips.hu

fejhallgató

Philips SHD8800 fejhallgató formatervezett kivitelben segíti a zavartalan tévézést és a kényelmes zenehallgatást. Korlátozás mentesen viselhetjük vezeték nélkül, szabadon. A Philips SHD8800 fejhallgató segít, hogy teljesen átadjuk magunkat a látványnak és a hangzásnak. Nincsen összegabalyodó vezeték, senki nem botlik el tévéhez vezető zsinórban, nem hallható a szomszéd szobából a hangos beszéd. Mi magunk sem zavarunk másokat amikor tévézünk. Erre kell egy jó hangzású, vezeték nélküli füles. Az SHD8800 fejhallgató kényelmesen oldja meg ezeket a feladatokat és és egyszerű a kezelése.
Szimpla a kezelőszerve, a hangerőt a tévé távirányítójával állíthatjuk be. Könnyű a viselése, bőven van hely a fülünknek a nagy hangkosárban. Önbeálló fejpántja kapcsolja be a beépített vevőegységet, amelyik a tévéhez csatlakoztatott bölcsőből vezeték nélkül érkező jeleket fogja. A bölcső egyúttal a Philips SHD8800 akkumulátor töltését és a biztonságos tárolását is megoldja. A Philips SHD8800 fejhallgató nem Bluetooth jelátvitelt használ, hogy még jobb legyen a hangja.

A tévék hangkimenetét nem elmélyült zenehallgatásra tervezték. Tudják ezt a hollandok és a Philips SHD8800 fejhallgatóhoz a tartozék kábelt kábelt használva jóminőségű hangforrásra – például hifi toronyra – közvetlenül csatlakozhatunk.
A formatervezők a Philips SHD8800 fejhallgató kialakításakor az emberi testtel való ergonomikus érintkezést tartották szem előtt. Bárhol érünk hozzá, mindenhol íves vagy gömbölyded a forma, élek és sarkok nélkül. Bár a fekete komoly szín, a dizájn összhatása barátságos és a hangzás elsőrangú.

Philips SHD8800 fejhallgató

SUI GENERIS

www.design-a-dress.com

magad tervezz egyedi ruhát az interneten

Ausztrál kezdeményezés, bárkinek a rendelkezésére áll. Tehetség és képzelőerő: mi kell még a dizájn világában? Ha valamelyikben nem bővelkedünk, akkor a weboldal segítő kezet nyújt. A regisztráción túl kell esni, hogy elmenthessük amit kitaláltunk. A felület hasznos útmutatók sorával szolgál. Külön tervezhetjük meg a felsőrészt, külön a szoknyát, sőt a kiegészítőket is. A fazon, a hossz mind szabadon választható, az egyes ruhaféleségekhez különféle anyagmintákat is felkínálnak. Nagyon ötletesek a kiegészítőknél az olyan láthatatlan megoldások, mint például a rejtett zseb, vagy az oldalhurkolás. Munkánkat megtekinthetjük úgy is, hogy a modellt nekük hátával befordítjuk.

Minden alkalomra hoz tanácsokat és nem köti meg a fantáziát túlságosan. Ha elakadnánk, a GALLERY számos ruhával kápráztat el bennünket úgy, hogy a fotón valaki hordja is. Bármely elkészült ruhaköltemény meg is vásárolható, ha bízunk magunkban és elég vastag a pénztárcánk. A foglalatosság a weboldalon ha nem feltétlenül eredmény reményében keressük fel, szabadidős programnak is elsőrangú.

SUI GENERIS - magad tervezz egyedi ruhát az interneten

Samsung Galaxy S9

by Sándor Gy. Zsolt www.samsung.hu

minden idők legjobb mobilja

Samsung Galaxy S9 modelljével a korei gyártó minden konkurenst beelőzött. A külalak a végsőkig lecsupaszított forma, ultravékony. A kijelző nem határozott élben, hanem egy leforduló görbében végződik, a Samsung saját elnevezésében végtelenített felület (Infinity Display). Gyakorlatilag az előlapon nincsen semmi, ami megtörné a síkot vagy a formát. Elől-hátul csak egy homogén üvegfelület látható. Hátoldalán is csak az optika, a vaku és a logo töri meg a tekintetet.A hátoldal annyit lépett előre, hogy a korábbiakkal ellentétben az ujjlenyomat leolvasó a kamera optikája alá került. Így egy majdnem tökéletes szimmetria alakult ki, amit a vaku bont meg, de ez sem bántja a szépérzéket.

A mobiltelefon által előállított kép kétszerese a magazinminőségű (300dpi) felbontásnak. Emberi szemmel nem lehet pixelenként beazonosítani. A gyönyörű színeket a szerves LED techika garantálja. A mobiltelefon kétszeresen is szakít a Samsung tervezési hagyományokkal. Egyrészt duplaoptikás kamerát kapott, automatikusan váltó rekeszértékkel f/1.5-f/2.4 tartományban. Ez a képi világ hűséges visszaadásában lép egy szintet. Másrészt Koreában megoldották a két hangszórós kivitelt. A szűkösre karcsúsított üvegházba sikerült beilleszteni felülre is egy hangsugárzót. Így ha az oldalélére fektetve filmet vagy video-klipet nézünk, a Samsung Galaxy S9 meggyőző sztereó hangteret hoz létre.

A technikai tudás elemzésével most nem rontjuk az összképet. Két dolog azért kerüljön említésre. A Samsung Galaxy S9 a legújabb, 8.0 változatú OREO Android operációs rendszerrel működik. A Snapdragon 845-ös chipkészletet hajtják vele Kínába és az USA piacára szánt S9-esekben. A 845-ös gyártójának teljes kapacitását a Samsung olyan hosszú időre lekötötte, hogy a konkurenciának egyelőre lehetősége se legyen hasonló sebességű processzorra szert tennie. Európába pedig a Samsung a még ennél is gyorsabb Exynos saját fejlesztésű SoC processzorával küldi a Galaxy S9 telefonjait. A két processzorfajta magyarázata az, hogy képesek legyenek kiszolgálni a remény szerint óriási igényt, amit az S9 támaszt bárhol a világban. Így szeretnék elkerülni az Apple iPhone X sorsát. A Samsung Galaxy S9 mobiltelefon egyelőre kívül-belül verhetetlen. Dizájn a javából. Jó ránézni, és ne rontsuk el a vizuális élményt a mellé tett árcédula tanulmányozásával.

BLOMUS Froma sajtszeletelő

www.blomus.hu

Letisztult formája a konyha éke.

BLOMUS Froma sajtszeletelő eszközzel vegye fel a versenyt az, aki a minimalista formatervezésben akar élen járni. A BLOMUS Froma sajtszeletelő német rajzasztalról került le, a cég 1921 óta a fémmegmunkálás és az esztétikum hozzáértője. A BLOMUS Froma sajtszeletelő a lágy és félkemény sajtokhoz a legjobb. Hajszálvékony acélhúr vágja szeletekre a tömbsajtot, saját jól érzékelhető sebességével vág tetszés szerinti vékonyságú szeleteket. Az acélhúr hosszú életű marad, ha a minél vékonyabb szeletekre törekszünk. Amikor a kart pontosan merőlegesen mozgatjuk lefelé, a húr stabilan érkezik a kiszabott résbe. Az orvosiacél kidolgozású matt munkafelületet a szeletelés végeztével könnyen tisztán tarthatjuk. A húrt külön is érdemes megtisztítani. Ebben a látványban gyönyörködhetünk utána.

Ha bármely okból az acélhúr elszakad, kapunk a BLOMUS Froma sajtszeletelőhöz két tartalék húrt. Szinte átlátszó vékonyságú szeleteket is levághatunk, ha a BLOMUS Froma sajtszeletelő valakiben művészi hajlamokat mozgat meg. Ezzel sokat segítünk a tálalási dizájn javításában is. A konyhai sikerélmények sokoldalú forrása a BLOMUS Froma sajtszeletelő, mivel használati körébe bevonhatjuk a puha gyümölcsök vágását is.

BLOMUS Froma sajtszeletelő

Trust VARO

www.trust.com

ergonomikus egér

Trust VARO ergonomikus egér a kézbe besimulva kellemes munkaeszköz rendhagyó megjelenéssel. A szemünket már villódzásmentes, nyugtató képet adó monitorok kifejlesztésével védjük, de a kezünkre nem ügyeltünk idáig ilyen alapossággal. A Trust VARO ebben nagy lépést tesz előre. A Trust VARO ergonomikus egér tervezése az emberi anatómiára épül. Hosszantartó, az inakat és izmokat sokáig tónusban tartó grafikai vagy tervezési munkákra szánták. A VARO egér a kézfej folyamatos, pihentető felfektetésével elkerüli a megerőltetést és húzódásokat.

A hagyományos egérgombokon túl két extra gomb is jutott rá a weboldalak fel-le görgetéséhez. A Trust VARO áramforrása belső akkumulátora, energiatakarékos ki/be kapcsológombbal működik. Vezeték nélküli kivitele révén nem függünk gubancolódó zsinórzattól. Szenvedélyes játékosoknak a gyártó vezetékes egeret javasol, és tény az is, hogy a VARO kiképzése a balkezeseknek nem kedvez. A Trust VARO egér USB-s mikro vevőegységgel csatlakozik a PC-hez vagy noteszgéphez. Formatervezési vívmánya, hogy a kisméretű USB-s vevőegységet az egér hasában tarthatjuk az erre kiképzett tárolóban is.

A gyári dobozban a használati útmutató mellett az akkumulátorhoz szánt USB-s töltőkábel található. A Trust VARO ergonomikus egér 2 év gyári garanciával kapható, ára forintban egy négyjegyű szám.

Trust VARO ergonomikus egér

Philips BTB8000 mikro zenei rendszer

www.philips.hu

Zeneközpont mindenfajta forráshoz Hi-Fi minőségben.

Philips BTB8000 mikro zenei rendszer mutatkozott be a hollandok kínálatában, formatervezésében erős nosztalgikus elemekkel. A jelerősség a frontoldalon két Deprèz-műszert utánzó kijelzőn olvasható le, ilyeneket régen a kazettás magnókba szereltek. A Philips BTB8000 mikro zenei rendszer kívülről a nagy krómozott tekerőgombokkal vagy negyvenéves hatás kelt, belül viszont utramodern a technika.

A Philips BTB8000 beépített rádiója az FM sávot használó adók mellett a DAB+ digitális rádióadásokat is veszi. A hangteljesítmény is modern, a 150 Wattos zenei hangerőt ekkora külméretben csak manapság lehet elképzelni. A Philips BTB8000 mikro zenei rendszer mindenfajta CD-t befogad, a gyári CD mellett az írott és az újraírható CD lemezeket is. USB portján memóriakulcsról is lejátszik zenét. Analóg 3.5mm-es bementére pedig egyéb zeneforrás köthető. Bluetooth vezeték nélküli kapcsolódással összekötött okostelefonunk zenetárát is megszólaltatja, miközben az USB port az okostelefon akkujának a töltéséről is gondoskodik. A Philips BTB8000 mikro zenei rendszer minden funkcióját a teljes értékű távvezérlő működteti. Csak hátradőlünk és betölti a szobát a zene, ami télen különösen nagy vonzerő.

Philips BTB8000 mikro zenei rendszer

Pro-Ject lemezjátszó Artist Collection sorozat

by Sándor Gy. Zsolt www.audiocentrum.hu

Formatervezés sztárikonok nevével díszítve.

Pro-Ject lemezjátszó Artist Collection sorozat bővÍti az osztrákok friss kínálatát és féltucatnyi különféle modellből áll.

Az ESSENTIAL III Sgt PEPPER’S DRUM modell idézi Ringo Star dobjának frontoldalát, míg a ”Bors őrmester MAGÁNYOS SZÍVEK KLUBJA ZENEKAR” című hanglemez emblémájával ellátott modell a The Beatles együttes sikereit idézi. Együtt a szólókarrierrel is befutott Beatles tagra emlékező ESSENTIAL III GEORGE HARRISON RECORDPLAYER modellel.
A The Beatles együttes nagy riválisa a szintén világhírű, de keményebb és lázadó rockzenét játszó Rolling Stones volt. A hatvanas évek óta nem oszlottak fel Mick Jaggerék, egymás után nyomták a koncerteket. Róluk szól a Pro-Ject lemezjátszó Artist Collection sorozat további darabja ROLLING STONES RECORDPLAYER jelöléssel, rajta az emblematikus kiöltött nyelv védjegy a fényes fehér vagy fekete káván.


Mindegyik változat az Ortofon gyártmányú hangszedők valamelyikével készül. A pick up betétek és a mechanikák többféle variációban oldják meg a hangjelek letapogatását és lemeztányér mozgatást, más-más pénztárcamérethez igazodva.
Vagy harminc éve indult el a Compact Disc (CD) lemezek forgalmazása megfizethető áron és a polivinil (bakelit) anyagú préselt hanglemezeket akkoriban szinte mindenki temette. Tetszhalálukból ez elmúlt pár évben támadtak fel, mert a praktikus CD-korong konzerv hangjához képest a fekete lemezek az eredetileg elhangzott teljes hangképpel szólalnak meg. A CD-n rögzített digitális jelekből a CD-lejátszók viszont elektronikusan állítják elő a valódihoz csak jól közelítő hangzásvilágot.

Mára a hanglemezek eladási száma lekörözi a CD-lemezekét – a természetes hangzás csak a vinil hanglemezen érhető el. Analóg jeleinek megszólaltatására a hagyományos elvű, de modern kivitelű lemezjátszók kellenek, amilyeneket a sógoréknál a Pro-Ject Audio Systems kínál. Hazánkban kipróbálhatók itt, összehasonlíthatók egymással a zeneszobában saját zenével is.

Pro-Ject lemezjátszó Artist Collection sorozat

TRUST GXT 170 RGB és GXT 188 RGB egér

www.cedrus.hu

profi játékosoknak szánva

Trust GXT 170 RGB és GXT 188 RGB egér könnyíti a játékmenetet de csak a profi játékosoknak. A Trust GXT 170 RGB és a Trust GXT 188 RGB modell a tanítható egérgomb valamint a többféle felbontás beállítása mellett a változtatható számú pingelés képességét is kínálja. A pingeléssel a játékos gépe szólítja meg az online játékot futtató szervergépet. Az egy másodperc alatt elküldhető parancsok maximális száma is befolyásolja az egérkattintás utasításának végrehajtásáig szükséges időtartamot. Nem kizárólag az egérgomb lenyomásáig eltelő reakcióidőn múlik a gyorsaság. A játékos a küzdelem során ahogyan fejlődik, úgy finomodik a stílusa és a praxis. A pingelési gyakoriság értéke növelhető, négy fokozatból választható. Ezekből a legjobb az 1 millisec időtartam.


A Trust GXT 170 RGB és Trust GXT 188 RGB egér formatervezése és némileg a tudása tér el egymástól. Közös bennük a harisnyabevonatos tekeredés-mentes zsinór, a gumiborítású felszínek és a szoftverrel programozható gombfunkciók. Az egérbe épített memóriamodul emlékezik az egyes beállításokra és nem kell játékonként újra programozni.
A GXT 188 RGB változat ötféle, egymástól különböző játékhoz hozzárendelt programfunkció kiosztást képes tárolni. A látható egérmozgás finomsága a 188-as modellnél duplája a GXT 170 RGB tudásának. Az egerek egyedi elnevezést is kaptak, GXT 188 Laban RGB és GXT 170 Heron RGB a teljes nevük. A GXT 188 Laban RGB a gyártó által indított #buildingchampions mozgalomba sorolt elérhető darab.

Az egerek felületét borító világító minta RGB színátmeneteivel szivárvány-hullámhatás érhető el. A Trust GXT 170 RGB és Trust GXT 188 RGB átal előállított különleges látvány a játékélményt erősíti.

TRUST GXT 170 RGB és GXT 188 RGB egér

ECOCAPSULE

www.ecocapsule.sk

ökokapszula, amit a Föld könnyebben lenyel

Ecocapsule elnevezéssel indult útjára északi szomszédainktól az igazán környezetbarát lakóegység. Szlovák tervezőcsapat munkája és a környezetre való hatásunk minimalizálására tesz kisérletet.

Az Ecocapsule formatervezése elfelejti a sarkokat és éleket. A nagy teherbírású üvegszálas héjszerkezet alumínium borítást kapott. A tetejét 600 W teljesítményű napelemek fedik és a teleszkópos mini szélerőmű 750 W teljesítményével együtt képes ellátni a komplett fűtés/hűtés, vízmelegítés és világítás feladatait.

Az Ecocapsule csapadék elvezetése rejtett gyűjtőrendszert képez. Vízháztartására jelentősen segít rá a szűrőkkel ellátott visszaforgató rendszer, rajta keresztül a víz 99,998% arányban szennyeződésektől mentesen áramlik. Természetből (patak, folyó, tó vizéből) nyert kellő folyadékmennyiséggel kiegészítve önfenntartóvá válik. A WC-használat utáni anyagokat komposztáló száraz rendszer teszi újrahasznosításra alkamassá. Az Ecocapsule tömege feltöltött víztartályokkal 1.9 tonna, a tartályok 700 liter vizet tartalékolhatnak.


A világítás kizárólag LED fényforrásokkal működik, és rendelkezik 110/230 voltos fali konnektorokkal, képes mini hűtőszekrény és mini mosógép befogadására. A szellőzés az ablaknyitáson túl a passzív visszanyerő rendszeren keresztül üzemeltethető. A központi energiatároló a padlófűtés energaigényét is kiszolgálja.
Az Ecocapsule 4½ méter hosszú, a brutto 8 négyzetméteres belső területből a beépítések után fennmarad több, mint 6 négyzetméter. Összecsukható, duplaszéles ágy és hozzá tartozó mozgótér kialakítását is lehetővé teszi. Az Ecocapsule működtetését számítógépes program látja el, egy táblagéppel magunk végezhetjük az vezérlést. A letölthető alkalmazás az ’okosotthon’ elveken alapszik. Egyetlen feltétel az adatforgalom szükségleteit kiszolgáló mobil hálózati lefedettség.

Az Ecocapsule nem nomadizmus. Fejlett érzékenységű, környezettudatos földlakóknak kínál alternatívát arra, hogy a létezésükhöz mai szinten szükséges életterük minimalizálja az ökológiai lábnyomukat.

ECOCAPSULE

Philips BT7900B

by Sándor Gy. Zsolt www.philips.hu

EverPlay hangsugárzó

A Philips BT7900B EverPlay hangsugárzó formatervével a holland márka szakít a hagyományokkal.
A Philips BT7900B EverPlay hangsugárzó egy dologban nem tér el a tradícióktól, ami a hangminőség. Két szélessávú aktív és 2 passzív mélynyomója a 14 Watt zenei teljesítményt tisztán és erőteljesen adja le. A torzítást a DPS jelfeldolgozóval tudták lecsökkenteni. Élek és sarkok nélküli tervezésével a hangrezonancia minimális.
A rendhagyó, hiányzó végű rögbilabda alakot utánzó dizájn pihenteti a tekintetet. Felüdülés íves és kerekített formákat látni a hangtechnikában. DuraFit borítása textil és gumi keveréke, lemosható és ellenáll a dörzsölésnek. A Philips BT7900B EverPlay hangsugárzót vízállóvá és pormentessé teszi.

A külalak után belül is több újdonság fedezhető fel. A vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat hatótávolságát háromszorosra növelték, 30 méterre is lehet a mobiltelefon zeneforrásként. A hangrendszerbe rejtett mikrofont is terveztek, kihangosított telefonbeszélgetések lebonyolítására alkalmasan.
Az energiaellátás minden zsinórzatmentes hangrendszer esetén neuralgikus pont. A Qualcomm® fejlesztésű Quick Charge™ módszer a normál megoldásoknál háromszor gyorsabban tölti az EverPlay akkumulátorát. Az EverPlay elnevezés is a folyamatos készenlétet és működést sugallja. Minden egy gombnyomásra működik.


A tervezésben a fazon mellett telitalálat az USB töltőkábel is. Méretezése és kialakítása lehetővé teszi, hogy azt a Philips BT7900B EverPlay hordozópántjaként is használhassuk. Kettős előnyén túl van egy praktikus vonzata, a töltőkábel nem tud elveszni mivel mindig kéznél van.

A Bluetooth® és a Quick Charge™ technológiák licenszelt szellemi termékek és beépítésüknek árvonzata van, cserébe ismert Philips minőséget kapunk.

Philips BT7900B EverPlay hangsugárzó
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »