Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

Irány a kert!

by Tectona Grandis www.tectonagrandis.hu

Irány a kert! - DANSK

A klasszikusba öltött modern dán bútortervezés gyöngyszeme. A hagyományos és a modern anyagok ötvözésével a Dansk társalgó impozáns, de mégis nagyon otthonos formát öltött. Az elkeskenyedő teakfa lábak, és a kültéri bőrrel bevont kagylóülések megnyugtatóan ismerős, retro hatást keltenek. DANSK, Design: Povl Eskildsen, Interior Innovation Award 2013

A May-Ro bemutatja az ESSENZA konyhabútort

www.mayro.hu

Emocionális tervezés, maximális kreativitás és elegancia, minimalista stílus.

Csak a legjobb, úgy ahogyan egy tökéletesen hangolt zongorára értenénk. Glamour életstílust biztosít azok számára, akik a tökéletességet keresik, és szívesen összegyűjtik ennek tárgyait, legyenek ők cégek, tervezők, designerek, vagy azok, akiknek a kedvéért mindezek készülnek. Ez a kollekció azok számára készült, akik dinamikusak és kedvelik életükben a folyamatos változásokat, számukra olyanná válik, mint a luxus célja és eszköze.

Az ESSENZA alapvető jelentése kifinomult és tervezett. Süllyesztett fémfogantyúk, melyek ugyanolyan színűek, mint az ajtólapok, karakteres megjelenésben kínálnak végtelen elrendezésre lehetőséget.

110 színben és 802 mintában tervezzük olasz konyhabútorainkat modern minimalista és klasszikus stílusban.

Elemei állhatnak padlón nappalit idézve, falra szerelten lebegő minimál stílusban, teljesen beépített szekrényfalként, szigetszerűen, felső és magasított felsőszekrényként.

A Konyhakiállításon ESSENZA corda selyemfényű konyhabútorunkat tabacco színre fújt furnérozott nyitott polcokkal kombinálva mutattuk be, melyeket IVANKA beton munkalappal, beépített konyhagépekkel, BLANCO mosogatótállal és csapteleppel, edzett és robbanásmentes üveg-munkapulttal egészítettünk ki.

TRUST iPad2 hordtok billentyűzettel

by Sándor Gy. Zsolt www.cedrus.hu

TRUST iPad Folio Stand with BT keyboard 17774

Három-az-egyben praktikus hordozótok, állvány és billentyűzet a kényelmes Apple iPad2 birtoklás, szállítás és használat jegyében. A bőrhatású tok anyaga mágnespontokon zár és biztonsággal óvja a tablet épségét. A tablet használatához ergonomikus munkakörülményeket teremthetünk a dönthető és állítható állvány-támaszték segítségével. A szemnek legjobban tetsző dőlésszöget beállítva a kinyitott tokban egy vezetéknélküli kapcsolattal működtethető billentyűzet lapul. Saját akkumulátorról üzemel és Bluetooth jelátviteli technológiával gépelhetünk vele, amit a tablet érzékel. A tokon a megfelelő helyeken az összes aljzat, csatlakozóhely, kamera és nyomógomb külön kivágást kapott. Az elegáns külsőben csupa hasznos szolgáltatás rejlik.

Graphic Jungle Kollekció

by Kosztolnik Alma www.latendahome.hu

Graphic Jungle Kollekció

„Te Tarzan, én Jane” – ki ne emlékezne a híres filmnek ezekre a szavaira. A Sia Home Fashion új kollekcióját az esőerdő formái, anyagai és színei ihlették. Ezekből gyúr össze egy különleges hangulatot, amit megteremthetünk otthonunkban vagy akár a teraszon és a kertben is. A dzsungel világát és az állatvilágot utánzó kollekció fő jellemzői az üde zöldek, levélformák és növények, szőr és bőr anyagok, állat szobrok, természetutánzó vonalak és színvilág. A Sia Home Fashion termékek hivatalos magyarországi képviselete a La Tenda Home. Vigyél Te is egy kis friss természetet az otthonodba!

GUMDROP Droptech tokok iPhone 5 és iPad Mini védelemre

by Sándor Gy. Zsolt www.i-fan.hu

GUMDROP Droptech tokok iPhone 5 és iPad Mini védelemre

Csak stílusosan! Mégiscsak nem járja, hogy az új telefon és a még újabb tablet egymás mellett ne nézzen ki tökéletes összhangban…

Extra igénybevételnek is ellenállóan oldja meg a feladatot a Gumdrop cég Droptech családja iPhone 5 és iPad Mini méretre szabva a tokjait.

A sarkokat plusz erősítéssel, az aljzatok nyílásait fedősapkával védik, maga a tok kettős gumirétegű. A recés-bordás tok hátfala kizárja a csúszkálást a kézben, az asztalon. Rázkódást, leejtést, porosodást és karcolódást úszhat meg a kedvenc iPhone 5 és iPad Mini a Gumdrop tokokba bújtatva. A tokhoz képernyő felületvédő is jár.

A zord fekete mellett annak piros éllel feldobott változata és military zöld adja ki a Droptech családot a gondos tulajdonosának szánva.

Tivoli Audio Model One Bluetooth asztali rádió

by Sándor Gy. Zsolt www.tivoliaudio.hu

A végletekig tiszta forma, az igényes hangzás és a vezeték nélküliség

A Model One rádió a dizájn és megszólalás terén verhetetlen. Természetes fa akusztikája a fiziológiai hangszínszabályozással a Tivoli Audio rádiót etalonná avatta. Az AUX vezetékes bemenet mellé egy plusz jelforrás, a Bluetooth vevő a Model One rádió erősítőjére sztereó zenét továbbít iPhone vagy Android okostelefonról. A rajta tárolt zenéinket vagy az internetes rádióadókat hallgathatjuk jó minőségben kötöttségek nélkül. Memóriája a Tivoli Audio APP ingyenes szoftvert használva 100 webes adót őriz. A rádiós AUX, a sztereó fülhallgató aljzat és a REC OUT továbbra is rendelkezésre áll. A színválaszték diófa/bézs, cseresznye/ezüst és fehér/ezüst kombináció.

Bemutatkozik a Miele új sorozata

by Miele Magyarország

A Konyhakiállításon lehull a lepel a Miele vadonatúj készüléksorozatáról

Magyarország egyetlen tematikus konyhakiállításán mutatja be a Miele Kft. háztartási készülékeinek új, 6000-es sorozatát, amely a vállalat történetének eddigi legátfogóbb fejlesztési projektje. Az idei konyhai seregszemle március 1-3-ig várja az érdeklődőket a Papp László Budapest Sportarénában, az eseményen több mint száz kiállító képviseli a hazai és nemzetközi gyártók újdonságait. A Miele a Bányai Bútorok Kft.-vel karöltve mutatja be újdonságait, többek között a konyhai készülékeknél a világon egyedülálló kezelői koncepciót, az M Touch-ot, mely a 6000-es generáció csúcskategóriás készülékeiben alapfelszereltség. A Miele szenzációs fejlesztése valójában egy nagyfelbontású érintőképernyő, melyen a felhasználók érintéssel navigálhatnak a készülékek menüjében. A sorozat elemei májusban kerülnek az üzletekbe.

A Miele újdonsága a tökéletes borokért

by Miele

Tökéletes feltételek

A jó borok csak akkor nyújtják a tőlük elvárt élvezetet, ha gondoskodunk tökéletes tárolásukról és hőmérsékletükről. Az új Miele bortemperáló hűtő e nemes boroknak készült, miközben elegáns kialakításával az otthonok gyöngye lehet. Az új borhűtő kapacitása igen nagy: az 505 literes térfogat mellett 178 üveg tárolható 13 szinten a három, egymástól függetlenül szabályozható temperáló zónában. További újdonság az exkluzív SommelierSet – melynek egyik részeként a dekantálórács dőlésszöge könnyen megváltoztatható, így a bor már a készülékben dekantálódhat –, illetve a Selector palackkiemelő, melyben az értékes borokat kissé megdöntve, s ezzel előtérbe állítva helyezhetjük el. A már felnyitott palackok is tökéletes feltételek mellett őrizhetők meg. A tartozékdobozban minden kéznyújtásnyira van, legyen szó akár kapszulakésről vagy dugóhúzóról.

SENCOR Element 10.1 táblagép és RACER kormány

by Sándor Zsolt www.sencor.hu

egy új tablet ötlet

A tabletek kitágítják a világot, az Element 10.1 táblagép 25 cm-es képernyőjén látva a világhálót a böngészés élvezet, ám amit okostelefon nem nyújthat. SDHC kártyafoglalata triplázza a belső memóriát. Első hátsó kamerája hasznos. PC-re USB-vel köthetjük, tölthetjük az akkumulátorát. Kétmagos vezérlésű legfrissebb Android-rendszere hangot és videót is játszi könnyedséggel jelenít meg. HD nagyfelbontású filmet nézhetünk vele, és HDMI kimenetéről a szobai lapostévén is élvezhető a mozi. Ha játszanánk, a táblagépet a kiegészítő RACER kormányra rögzítve mehet a 3D-s vagy normál játék, amelyik kihasználja a táblagépbe épített gyorsulás- és térérzékelő giroszkópot. A kormány nem árammal üzemel, csak kézügyesség és a játékkedvünk kell hozzá. A táblagép már kapható, a RACER kormány várhatóan február végén érkezik.

AirFree gondozásmentes légtisztító

by Sándor Zsolt www.irobotcentrum.hu

99,99 százalékban tiszta levegő!

Az AirFree minden tisztítástól, betét- és szűrőcserétől mentes. Csendes, mert nincsen benne motor. A levegőt a szagok, szennyeződések, élősködők és más élő baktériumok, vírusok ártalmaitól 99.99 %-ban megszabadítja. A készülék tüdősejtekre káros ózont nem termel, sőt azt működésével pusztítja. Magas hőmérsékleten igen rövid ideig égeti a levegőt kerámia kapillárisain át és a levegő gyakorlatilag steril állapotban, visszahűlve jut a légtérbe. Csíramentes levegőt állít elő ott, ahol asztmás vagy allergiával küzdő érzékeny emberek élnek. Még ki nem alakult immunrendszerű újszülöttek szobájában szinte kötelező darab. Az AirFree ajánlott az ott dolgozók és az ott megfordulók egészsége védelmében olyan közösségi helyeken is, ahol sok ember jár.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »