Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

Csak stílusosan

by Sándor Gy. Zsolt www.ratrade.hu

SmartSuit táskával elegáns az IT

Az időjárásálló luxus gyöngytextil kívülről, az intelligens kiosztású belső tér rugalmas védőbélése belülről óvja külön rekeszelve noteszgépünket, táblagépünket, telefonunkat.

A holland táskák kézreálló oldalzsebe jól szolgál útlevélnek, belépőkártyának.

Háromféle modell három színből - Black Fusion, Silver Flamengo és Khaki Oasis - választható. Az általános célú Crossover táskától a Briefcase karcsúbb üzleti variáción át a Backpack sportos változatig minden használati körben igényes a kivitelük.

Extra biztonság a mindhárom színben kiegészítőként vásárolható Sleeve hordozótok, ami kényelmesen fér el bármelyik táskában. Oldalrekesze is van, de önmagában használva, például munkába menet egyben ideális védőtok.

Egy igazi műalkotás..

by Ádám Szilvia www.whirlpool.hu

Itt a legújabb Whirlpool hűtőszekrény

Ma már alapvető elvárás, hogy a funkcionális háztartási készülékeink megjelenésükkel is lenyűgözzenek és összhangban legyenek lakásunk stílusával. A júniustól kapható legújabb Whirlpool Absolute hűtőszekrény ennek az igénynek tökéletesen megfelel. Az egyedülálló, geometrikus mintázatú 3D hatású felülettel rendelkező hűtőszekrény a minimál dizájn megtestesítője, mely az enyhén lekerekített formákban, a letisztult vonalvezetésben és az ezzel harmonizáló, fehér fényű kijelzőben ölt testet.

A modern lakásokban általában nincs hely a nagyméretű, önálló konyháknak, az egyes helyiségek funkciója jellemzően összemosódik. Ezért a konyhák is egyre gyakrabban képezik a nappali, a mindennapi élet fő színterének szerves részét. Ezekben a nyitott terekben minden szem előtt van, nem tudjuk elrejteni bennük a háztartási készülékeket sem. Ezért van szükség olyan gépekre, melyek igazodnak a lakás stílusához, sőt akár dekorációs elemként is megállják a helyüket..

A Whirlpool Absolute termékcsaládjának legújabb darabja az alulfagyasztós dizájn-hűtőszekrény igazi műalkotás, mely a stílusos konyhabútorok méltó kiegészítője. Az Absolute dizájnvonal esztétikai jegyei, a minimalista vonalvezetés és a geometrikus formatervezés, ennek a készüléknek is sajátja, melyet a az ívelt ajtó és az ajtófront fogójába rejtett, fehér fényű kezelőpanel erősít.

Ez az igényes, letisztult dizájn most egy olyan különleges felületet kapott mely a legújabb lakberendezési trendeknek is megfelel. A Whirlpool formatervezői zseniális díszítő és anyagmegoldással álltak elő: a különleges 3D hatású geometrikus mintával díszített fehér felület igazán egyedi hatást nyújt és mélységet ad az ajtófront sík felületének, ezzel a megszokott külsőt izgalmassá változtatja. A tervezők nem feledkeztek meg a praktikus szempontokról sem: a tapintásra sima, egységes felületet tisztítani is nagyon egyszerű. A magával ragadó dizájnon túl, ezek a hűtőszekrények tele vannak olyan technikai megoldásokkal, melyekkel az ételek frissessége akár négyszer 1,2 hosszabb ideig megőrizhetők. Ennek az intelligenciának a bizonyítéka a 6. Érzék Fresh Control szenzortechnológia és a lenyűgöző Activ0° rekesz.

A 6. Érzék technológiával ezek a készülékek is folyamatosan érzékelik a belső tér hőmérsékletét és változás esetén azonnal hozzá is igazítják az optimális állapothoz. A gyors reakció a gyakorlatban azt jelenti, hogy akár ötször hamarabb érik el ezek a hűtőgépek az ideális belső hőmérsékletet, mint a korábbi típusok, ez pedig az energiafelhasználás szempontjából is jelentős megtakarítást jelent. A belső hőmérséklet folyamatos szabályozásán kívül a páratartalomnak van kiemelt szerepe abban, hogy az ételek megőrizzék a színüket és az állagukat. A Whirlpool fejlesztőmérnökei tehát a páratartalom szabályozására tették a másik fő hangsúlyt a Fresh Control létrehozásával. Az innovatív megoldás egy egyedülálló algoritmusnak és a dupla szenzorsornak köszönhetően folyamatosan méri a páratartalmat, és azt a frissesség megőrzése szempontjából legmegfelelőbb 70-85% közti tartományban tartja az egész hűtőtérben.

A hűtőben tartott többi élelmiszerhez képest a húsok frissen tartásához alacsonyabb hőmérsékletre van szükség, ezért az Activ 0°C funkció a hűtőszekrények belső terével ellentétben a hús- és haltartó rekeszben mindössze 0 Celsius-fokos hőmérsékletet tart fent.

Az Absolute kollekció legújabb darabja energiatakarékosságban sem marad el a többi Whirlpool készüléktől, az A++ energiaosztályú készülék hatékony, váltakozó sebességű kompresszorral rendelkezik, mellyel az energiafogyasztás akár 25%-kal kevesebb.


1 A Whirlpool Total NoFrost hűtőszekrényekhez képest. A frissesség egy átlagos mérőszám, melyet egységnyi idő alatt az élelmiszer színének, PH-értékének és tömegének változása alapján mértünk. Az egységnyi idő az élelmiszer eredeti minőségétől függ.

2 Az A+ energiaosztályú készülékekhez képest, az átlagos energiafogyasztást alapul véve.

OZAKI O!coat ZIPPY tok Galaxy S4 telefonhoz

by Sándor Gy. Zsolt www.it-fashion.hu

A Zippy fantázianevű, SAMSUNG Galaxy S4 telefonokhoz szánt tokcsalád segíti a mindennapok kényelmét.

A hátlapja merevített, rajta cipzáras rekesszel, kihajtva bankkártya tartóval látták el. A telefon sarkait ütésvédő erősítés óvja, a fedél maga a csukható pénztárca, rajta aranyozott csat. Az egyik kezünk rögtön felszabadul és telefonálni is egyszerű vele, mivel oldalt az S4 bekapcsológombja hívásfogadásra is képes. A telefon összes kezelőszerve a csatlakozókkal együtt kényelmesen hozzáférhető, a praktikum nem áldozat az esztétikum oltárán. A színválaszték nagy, széles izlésnek megfelel. www.it-fashion.hu

Hempergő fotel, hempergő ágy...

www.matrac.hu

Újdonság a NOVETEX-től!

A hempergő kényelmet nyújt, természetes alapanyaga nem okoz allergiát, ellenáll az atkának, vagány, modern és minden lakásba megtalálja a megfelelő színt. A puha plüss huzat fokozza a komfortérzetét, simogatja bőrét, míg a darált latex alátámasztja a gerincét, ezáltal nem csak kényelmet, hanem optimális tartást is biztosít. Rendelje meg ezt az egyedi, kényelmes pihenési alkalmatosságot most és garantáljuk, hogy egész nap fel se fog kelni! Méretek: 130*170*35cm, hengerpárna: 160*20

Csontváry - Mednyánszky kiállítás az Erdész Galériában

galleryerdesz.hu

Csontváry Kosztka Tivadar és Mednyánszky László festményeinek a kiállítása

A MESTEREK-MŰVEK-MESTERMŰVEK I. kiállítássorozatunk első eseménye Csontváry Kosztka Tivadar és Mednyánszky László műveinek bemutatásával indul a Múzeumok-Galériák éjszakáján június 22-én.

A sorozat húsz kiállításból áll, negyven művészt mutat be, magángyűjtemények anyagából válogatva.

A kiállítás megtekinthető hétfő kivételével minden nap 10-18 óra között

Megnyitó: 2013. június 22. szombat 18 óra

Hűs ágyak a nyári éjszakákra

www.hastens.com

Hűs ágyak a nyári éjszakákra - új kollekció a Hästens-től

Merüljön álomba egy kézzel készített, tisztán természetes anyagokkal gyapjúval, pamuttal, lennel, svédfenyővel és lószőrrel töltött ágyban, amely lélegzik akárcsak Ön, és hűvösen tartja a nyári éjszakákon. A Hästens új, keretes ágykollekciójában az alvás egészen különleges és pihentető élmény. Az ágyakat elhivatott mesterek kézimunkája kelti életre, amelyek több mint 160 év tapasztalat, szakértelem és minőségre való törekvés eredményei. Hűsöljön a Hästens új természetes ágyaiban a forró nyári éjszakákon.

DIPLOMA DIVATBEMUTATÓ

by Kárpáti Zsuzsanna www.kreaiskola.hu

A KREA KORTÁRS MŰVÉSZETI ISKOLA bemutatja: DIPLOMA DIVATBEMUTATÓ

A KREA Kortárs Művészeti Iskola 2013. június 14-én, pénteken évzáró divatbemutatót rendez, ahol az idén diplomázó és a harmadéves divattervező szakos hallgatók mutatják be csoportos és egyéni kollekcióikat.

A KREA idén diplomázó hallgatói által létrehozott divatmárkák nevei ismerősek lehetnek a nagyközönség előtt, hiszen többen közülük már önálló showroomot nyitottak, üzletben elérhetőek vagy neves rendezvények divatbemutatóin szerepeltek. A Gödör Klub bejárata előtt, a Central Passage területén felépített kifutón bemutatkozik a bájos és romantikus AIMÉE, a sportosan elegáns DAIGE, az öntudatos és nőiességét vállaló ELYSIAN, a kreatív és eredeti GALLA és a science fiction-ből inspirálódott MNEMOSYNE.

Az est másik felében a KREA harmadéves divattervezői által megálmodott öltözékek veszik át a színpadot. A hallgatók Tóth András, a USE Unused divattervezőjének, témavezető tanáruk irányítása alatt csapatmunkában fiktív kollekciót terveztek a 2013/14 ősz-téli szezonra a BALENCIAGA háznak.

A KREA iskola bemutatja: Diploma divatbemutató
Péntek, 2013. június 14. 18:30
Helyszín: Gödör Klub / Central passage
VI. Budapest, Király utca 8-10.
Ingyenes belépés!
www.kreaiskola.hu
www.kreaiskola.freeblog.hu
www.godorklub.hu

SENCOR Element Tablet 8 v3 és HDMI Dongle

by Sándor Gy. Zsolt www.sencor.hu

A Sencor egyre több ötletes IT termékkel lepi meg márkaszerető vevőit.

Az Element család két új jövevénye közül az egyik a 8 hüvelykes táblagép tejfehér előlappal és fém hátoldallal. Kecses forma és nemes tartalom jellemzik. A másik a HDMI Dogle a talán valaha volt legjobb televízó tudásbővítő egység.

A 8 hüvelykes tablet erős hardverét Androidos operációs rendszer hajtja, érintőképernyős felülete mögött 16 GB belső memória várja az adatokat, ami bővíthető még 32 GB memóriával az SD-kártya olvasó révén.

HDMI kimenetén nagyfelbontású filmjeinket rögtön a tévén nézhetjük meg, zenehallgatáshoz rejtett hangszóró és fülhallgatókimenet a választék. Üzemelő WiFi hálózatra feljelentkezve komplett e-mail rendszer + irodai szoftver csokor működtethető vele és a közösségi oldalakon az állandó jelenlétünk garantált.

Másik újdonságuk a HDMI Dongle. Régebbi síkpaneles tévékből varázsol hatalmas táblagépet, ha televíziónkba gyárilag még nem raktak okostévé szolgáltatást. A Dongle a tévé HDMI aljzatába passzol. Egy Android okostelefon tudásával egyenrangú, saját belső memóriatárral, a tévét kijelzőként használva. A kezelést egyszerűsíti le a távvezérlője, ami billentyűzet sőt egérpad is a laptopokhoz hasonlóan. Midkettő az adatbevitelt könnyíti meg, valamint játékokhoz gamepad funkciókkal is rendelkezik.

A Dongle befogad SD memóriakártyát és más USB külső adattárat, amikkel zene, film vagy fotók tömkelege élvezhető a televíziót kihasználva. Tudásával igazán sokoldalóan tuningolja fel az avittnak vélt régebbi kiadású síkpaneles TV készülékeket.

Mamas & Papas - Legújabb kollekció

mamasandpapas.hu

Üzletünkbe megérkezett a legújabb nyári Kismama és Babaruha kollekció!

Üzletünkbe megérkezett a legújabb nyári Kismama és Babaruha kollekció! Vidám minták, minőségi anyagok és széles választék várja a vásárlókat. A Mamas & Papas anyagcég sokat dolgozott azért, hogy csökkentsék a babaruhák árát. Idén tavasztól átlagosan 15%-al olcsóbban vásárolhatjátok meg termékeinket. Egy dolog viszont semmit sem változott, hogy nem kötünk kompromisszumot a minőség és a design terén.

Trust ICE hűtőállvány

by Sándor Gy. Zsolt www.cedrus.hu

Trust ICE hűtőállvány az ölben végzett számítógépezéshez

A hollandok praktikus gondolkodásúak. Nemcsak sokat dolgoznak, de vigyáznak is az elektronikákra, hogy minél tovább kitartson. A noteszgép, netbook, tablet igencsak hajlamos a melegedésre, főleg, ha ölünkben tartva elzáródnak a szellőzőrések és felforrósodik gép és akkumulátor.

Ez ellen véd a merev lap, amibe hűtőventilátor került és USB portról kaphat áramot.

Másik nem kevésbé hasznos tulajdonsága, hogy tapadó felületet alkot és megakadályozza a drága gép leesését. Asztalon is jól kézre áll, lábaival stabilan tartja az eszközt. Méretben nincs korlátja, akár 16 collos noteszgépet is ellát hűsítő légárammal.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »