Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

OZAKI iCoat NEW YORK tok

by Sándor Gy. Zsolt www.i-fan.hu

iPad mini masinákhoz

A tavalyi reddot és számos más formatervezési díj nyertese az Apple cég iPad mini családját védi utazás közben. Hátfala több síkban állítható/dönthető és támogatja az iPad automatikus ki/be kapcsolását a fedél le/felhajtásával. Külön érintőceruza jár hozzá és tízféle világváros jelképeivel préselt fedél közül választhatunk más-más színben. A New York modell narancsszínű fedelén a Broadway, a Fifth Avenue, az Empire State Building, a Central Park meg a Brooklyn Bridge jellegzetes sziluettje látható. Mi sem jellemzi jobban egy Apple termék tokját, mint az, hogy a New York City (aminek a beceneve egyébként "the Big Apple") szimbólumai láthatók rajta.

FIATAL TEHETSÉGEK A KÁRÁSZY SZALONBAN

by Glósz Zsuzsanna www.karaszyszilvia.hu/szalon

DEVICH GERGELY hangversenye

2013. szeptember 25. szerda 19h

Kedves Barátaink, Szalonvendégeink!

Szeretettel várunk Benneteket, várjuk Önöket DEVICH GERGELY hangversenyére.

Közreműködik: Kovalszki Mária zongoraművész.

Az est házigazdája Kárászy Szilvia. Belépő 1500 Ft.

Vendégeinket frissítő italokkal várjuk!

A korlátozott befogadóképesség miatt, részvételi szándékát kérjük mielőbb jelezze.

A Szalonban jelenleg Kárászy Szilvia kiállítása látható, amely 2013.09.25.-ig, előzetes bejelentkezés alapján tekinthető meg.

A Szalon címe:
1137 Budapest, Pozsonyi út 36. IV. em. 2. 20-as kapucsengő

Bejelentkezés és további információk:
glosz@karaszyszilvia.hu

Őszi kert ünnep

www.oszikertunnep.tectonagrandis.hu

Tectona Grandis

Nyárvégi ízek, prémium kézműves gasztro termékek, kerttervezési tanácsadás, grill bemutató és kóstoló várja az első alkalommal megrendezésre kerülő Őszi Kert Ünnepen, 2013.09.21-én, szombaton, Hűvösvölgyben.

Idén először kerül megrendezésre a nyárvégi ízek, a gasztro különlegességek és a kert őszi hangulata jegyében az ŐSZI KERT ÜNNEP. Igazi különlegesség, hogy a méltán híres Káptalantóti piac több részvevője itt, Budapesten mutathatja be termékeit, valamint a Magyar Grillszövetség közreműködésével őrségi szarvasgombával bolondított ételeket, vagy épp grillen készített süteményt és még számos különlegességet kóstolhat, és bepillantást nyerhet a művészi grillezés titkaiba. Emellett a Hill&Garden által kerttervezési tanácsadás, számos kedvezményes kerti bútor, jakuzzi és grillsütő ajánlat, leander és krizantém vásár várja az érdeklődőket. A regisztrálók között egy gázüzemű grillsütőt sorsolunk ki.

Őszi meglepetés a Hästenstől

www.hastens.com

Platinum limitált széria

Új színt mutat be a Hästens legújabb limitált szériás modelljével, amely a Platinum nevet viseli.

Az anyag fejlesztése során a Hästens olyan színt keresett, amely - hasonlóan a Hästens által nyújtott különleges alvásélményhez - egyedi és exkluzív. A laboratóriumban tesztelt lehetséges változatok közül a Platinum bizonyult kifinomult és elegáns színválasztásnak, amely méltóan emlékezik meg a Hästens örökségéről. A Platinum anyaga szemcsés textúrát adó szövési módjának köszönhetően eltér a többi Hästens kárpittól. Az ágy egyediségét tovább emeli az ágy ezüstszálas hímzése és az egyedi Platinum plakett. Ahogyan az értékes tulajdonságaiért keresett ritka platina, úgy ez az ágy is azoknak szól, akik valami igazán különlegesre vágynak.
www.luxurybeds.hu

ROZSDA 100 A párka fonala

by galeria@varfok-galeria.hu www.varfok-galeria.hu

2013 szeptember 12 - november 23 (Várfok Galéria)

Rozsda Endre születésének 100. évfordulójára emlékezve nagyszabású kiállítás nyitja a Várfok Galéria őszi évadját, „Rozsda 100 - A Párka fonala” címmel 2013. szeptember 11-én.
A tárlatot Esterházy Péter író nyitja meg.

A képen részlet Rozsda Endre : Tetőpont című festményéből

Just Mobile AluFrame

by Sándor Gy. Zsolt www.i-fan.hu

iPhone 5 telefon fémvédelem keretben

A legújabb generációs iPhone egyszerű és nagyszerű védelmét a Just Mobile cég találta ki az AluFrame fémkerettel. A keret nemcsak színalumínium, hanem fekete változatban is létezik.

Belül gumiréteggel érintkezik a karcsú keretben a telefon. Repülőgép-aluminiumból készül a zárral együtt, és nem kell szerszám hozzá, ha felpattintjuk. A telefon hasznos csatlakozói és kezelőszervei maradéktalanul hozzáférhetők.

A keret peremezése pont annyira emeli meg a telefont, hogy felületei már nem érintkeznek az asztallappal, vagy bármely síkkal. Körültekintő megoldás a frontoldal és hátoldal lefóliázása, amihez a fóliapáros az AluFrame dobozában gyári tartozékként lapul egy mikroszálas törlőkendő mellett.

Csak stílusosan

by Sándor Gy. Zsolt www.ratrade.hu

SmartSuit táskával elegáns az IT

Az időjárásálló luxus gyöngytextil kívülről, az intelligens kiosztású belső tér rugalmas védőbélése belülről óvja külön rekeszelve noteszgépünket, táblagépünket, telefonunkat.

A holland táskák kézreálló oldalzsebe jól szolgál útlevélnek, belépőkártyának.

Háromféle modell három színből - Black Fusion, Silver Flamengo és Khaki Oasis - választható. Az általános célú Crossover táskától a Briefcase karcsúbb üzleti variáción át a Backpack sportos változatig minden használati körben igényes a kivitelük.

Extra biztonság a mindhárom színben kiegészítőként vásárolható Sleeve hordozótok, ami kényelmesen fér el bármelyik táskában. Oldalrekesze is van, de önmagában használva, például munkába menet egyben ideális védőtok.

Egy igazi műalkotás..

by Ádám Szilvia www.whirlpool.hu

Itt a legújabb Whirlpool hűtőszekrény

Ma már alapvető elvárás, hogy a funkcionális háztartási készülékeink megjelenésükkel is lenyűgözzenek és összhangban legyenek lakásunk stílusával. A júniustól kapható legújabb Whirlpool Absolute hűtőszekrény ennek az igénynek tökéletesen megfelel. Az egyedülálló, geometrikus mintázatú 3D hatású felülettel rendelkező hűtőszekrény a minimál dizájn megtestesítője, mely az enyhén lekerekített formákban, a letisztult vonalvezetésben és az ezzel harmonizáló, fehér fényű kijelzőben ölt testet.

A modern lakásokban általában nincs hely a nagyméretű, önálló konyháknak, az egyes helyiségek funkciója jellemzően összemosódik. Ezért a konyhák is egyre gyakrabban képezik a nappali, a mindennapi élet fő színterének szerves részét. Ezekben a nyitott terekben minden szem előtt van, nem tudjuk elrejteni bennük a háztartási készülékeket sem. Ezért van szükség olyan gépekre, melyek igazodnak a lakás stílusához, sőt akár dekorációs elemként is megállják a helyüket..

A Whirlpool Absolute termékcsaládjának legújabb darabja az alulfagyasztós dizájn-hűtőszekrény igazi műalkotás, mely a stílusos konyhabútorok méltó kiegészítője. Az Absolute dizájnvonal esztétikai jegyei, a minimalista vonalvezetés és a geometrikus formatervezés, ennek a készüléknek is sajátja, melyet a az ívelt ajtó és az ajtófront fogójába rejtett, fehér fényű kezelőpanel erősít.

Ez az igényes, letisztult dizájn most egy olyan különleges felületet kapott mely a legújabb lakberendezési trendeknek is megfelel. A Whirlpool formatervezői zseniális díszítő és anyagmegoldással álltak elő: a különleges 3D hatású geometrikus mintával díszített fehér felület igazán egyedi hatást nyújt és mélységet ad az ajtófront sík felületének, ezzel a megszokott külsőt izgalmassá változtatja. A tervezők nem feledkeztek meg a praktikus szempontokról sem: a tapintásra sima, egységes felületet tisztítani is nagyon egyszerű. A magával ragadó dizájnon túl, ezek a hűtőszekrények tele vannak olyan technikai megoldásokkal, melyekkel az ételek frissessége akár négyszer 1,2 hosszabb ideig megőrizhetők. Ennek az intelligenciának a bizonyítéka a 6. Érzék Fresh Control szenzortechnológia és a lenyűgöző Activ0° rekesz.

A 6. Érzék technológiával ezek a készülékek is folyamatosan érzékelik a belső tér hőmérsékletét és változás esetén azonnal hozzá is igazítják az optimális állapothoz. A gyors reakció a gyakorlatban azt jelenti, hogy akár ötször hamarabb érik el ezek a hűtőgépek az ideális belső hőmérsékletet, mint a korábbi típusok, ez pedig az energiafelhasználás szempontjából is jelentős megtakarítást jelent. A belső hőmérséklet folyamatos szabályozásán kívül a páratartalomnak van kiemelt szerepe abban, hogy az ételek megőrizzék a színüket és az állagukat. A Whirlpool fejlesztőmérnökei tehát a páratartalom szabályozására tették a másik fő hangsúlyt a Fresh Control létrehozásával. Az innovatív megoldás egy egyedülálló algoritmusnak és a dupla szenzorsornak köszönhetően folyamatosan méri a páratartalmat, és azt a frissesség megőrzése szempontjából legmegfelelőbb 70-85% közti tartományban tartja az egész hűtőtérben.

A hűtőben tartott többi élelmiszerhez képest a húsok frissen tartásához alacsonyabb hőmérsékletre van szükség, ezért az Activ 0°C funkció a hűtőszekrények belső terével ellentétben a hús- és haltartó rekeszben mindössze 0 Celsius-fokos hőmérsékletet tart fent.

Az Absolute kollekció legújabb darabja energiatakarékosságban sem marad el a többi Whirlpool készüléktől, az A++ energiaosztályú készülék hatékony, váltakozó sebességű kompresszorral rendelkezik, mellyel az energiafogyasztás akár 25%-kal kevesebb.


1 A Whirlpool Total NoFrost hűtőszekrényekhez képest. A frissesség egy átlagos mérőszám, melyet egységnyi idő alatt az élelmiszer színének, PH-értékének és tömegének változása alapján mértünk. Az egységnyi idő az élelmiszer eredeti minőségétől függ.

2 Az A+ energiaosztályú készülékekhez képest, az átlagos energiafogyasztást alapul véve.

OZAKI O!coat ZIPPY tok Galaxy S4 telefonhoz

by Sándor Gy. Zsolt www.it-fashion.hu

A Zippy fantázianevű, SAMSUNG Galaxy S4 telefonokhoz szánt tokcsalád segíti a mindennapok kényelmét.

A hátlapja merevített, rajta cipzáras rekesszel, kihajtva bankkártya tartóval látták el. A telefon sarkait ütésvédő erősítés óvja, a fedél maga a csukható pénztárca, rajta aranyozott csat. Az egyik kezünk rögtön felszabadul és telefonálni is egyszerű vele, mivel oldalt az S4 bekapcsológombja hívásfogadásra is képes. A telefon összes kezelőszerve a csatlakozókkal együtt kényelmesen hozzáférhető, a praktikum nem áldozat az esztétikum oltárán. A színválaszték nagy, széles izlésnek megfelel. www.it-fashion.hu

Hempergő fotel, hempergő ágy...

www.matrac.hu

Újdonság a NOVETEX-től!

A hempergő kényelmet nyújt, természetes alapanyaga nem okoz allergiát, ellenáll az atkának, vagány, modern és minden lakásba megtalálja a megfelelő színt. A puha plüss huzat fokozza a komfortérzetét, simogatja bőrét, míg a darált latex alátámasztja a gerincét, ezáltal nem csak kényelmet, hanem optimális tartást is biztosít. Rendelje meg ezt az egyedi, kényelmes pihenési alkalmatosságot most és garantáljuk, hogy egész nap fel se fog kelni! Méretek: 130*170*35cm, hengerpárna: 160*20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »