Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

Stadler Form

by Sándor Gy. Zsolt www.stadlerform.hu

ROBERT légmosó

Svájc a precizitás és a tisztaság szimbóluma. A Stadler Form cég ezen meggondolások mentén tervezi dizájndíjas levegő-karbantartó készülékeit. Robert nevet kapott októberben hazánkban is megjelent légmosójuk, amelyik a fűtési szezonban kiemelt fontosságú légpára biztosítása mellett a levegőt tisztán is tartja. Beállítható rajta a kívánt páratartalom Automatikusan leáll, ha a víztartálya leürül és éjszaka tompított fénnyel működtethető az alvás zavartalanságáért. Négyfokozatú ventilátor-sebességet állíthatunk be vele és legkisebb energiaigénye mindössze 7 Watt óránként. Kis terjedelmű, könnyen mozgatható. Teljesítménye tekintélyes, akár 80 m2-es teret is ellát. Tisztítja a levegőt, kiszűri a légtérben terjengő port és pollenanyagokat.

Organikus kiegészítők nagy választéka

indigo-info.eu

a MAX City-ben

Tökéletes egyensúly a modern és az organikus formák határán

VIENNAFAIR 2013

viennafair.at

MOLNÁR ANI GALÉRIA

Kedves Barátunk,

A MOLNÁR ANI GALÉRIA örömmel jelenti be, hogy harmadik alkalommal, idén is részt vesz a Bécsben, október 10 - 13. között megrendezésre kerülő VIENNAFAIR kortárs művészeti vásáron.

Szeretettel meghívjuk Önt a vásár megtekintésére, mely a kelet-európai kortárs képzőművészet reprezentációjának egyik legfontosabb helyszíne, ahol idén is több mint 120 magángaléria állít ki.

A Molnár Ani Galéria Benczúr Emese, Cseke Szilárd, Jakatics-Szabó Veronika és Mayer Éva alkotásait állítja ki egy egységes koncepció köré felépítve, a vásár D 17-es standján.

Cím: Messeplatz 1, 1020, Vienna, A csarnok

A vásár nyitva tartása:

Csütörtök okt. 10 11.00 - 19.00
Péntek okt. 11 11.00 - 21.00
Szombat okt. 12 11.00 - 19.00
Vasárnap okt. 13 11.00 - 18.00

Következő nemzetközi vásári részvétel: Artissima, Torinó
http://www.artissima.it

További információ: www.molnaranigaleria.hu, info@molnaranigaleria.hu

VIRÁGFAVILÁG

www.tropusifaparketta.hu

kiállítás egy fa belsejében

10 napig látogatható kiállítás egy különleges kialakítású bemutatóteremben.


A Design Hét alatt, 2013. szeptember 27 - október 6. között Tompa László cseresznyefából készült nem mindennapi lámpáiból és dobozaiból varázslatos világ tárulkozik a látogató elé a Trópusifa - Stúdió bemutatóteremében (III. a Bécsi út 85.)

Organikus természeti világ
A kiállítás idejére egy mesebeli táj fogad minket a Trópusifa - Stúdióban, ahol Tompa László Iparművész kiállítása válik élővé. Tompa László 2011-ben egy fantasztikus sikert ért el Japánban az IFDA Asahikawa Nemzetközi Design kiállításon, a kockaillúziók munkáját beválogatták a döntőbe. Számára legfontosabb a forma, a konstrukció, a szerkezet kialakítása Ez lehetőleg legyen maximálisan izgalmas, egyedi és utána ennek az unikális konstrukciónak próbál - nagyon sikeresen - egy funkciót hozzárendelni. Ebből a kettőből jön létre Tompa László sajátos egyedi világa. A kiállított tárgyak és a bemutatóterem fái kiegészítik egymást, együtt lélegeznek. A cél az volt, amikor a Trópusifa - Stúdió jelentkezett a Design Hétre, hogy a fa megmunkálásának egy másik lehetőségét tudja bemutatni. Mivel a bemutatóteremben, szinte egész felülete fa, ezért Tompa László kiállított tárgyai összhangban vannak egymással.

OZAKI iCoat NEW YORK tok

by Sándor Gy. Zsolt www.i-fan.hu

iPad mini masinákhoz

A tavalyi reddot és számos más formatervezési díj nyertese az Apple cég iPad mini családját védi utazás közben. Hátfala több síkban állítható/dönthető és támogatja az iPad automatikus ki/be kapcsolását a fedél le/felhajtásával. Külön érintőceruza jár hozzá és tízféle világváros jelképeivel préselt fedél közül választhatunk más-más színben. A New York modell narancsszínű fedelén a Broadway, a Fifth Avenue, az Empire State Building, a Central Park meg a Brooklyn Bridge jellegzetes sziluettje látható. Mi sem jellemzi jobban egy Apple termék tokját, mint az, hogy a New York City (aminek a beceneve egyébként "the Big Apple") szimbólumai láthatók rajta.

FIATAL TEHETSÉGEK A KÁRÁSZY SZALONBAN

by Glósz Zsuzsanna www.karaszyszilvia.hu/szalon

DEVICH GERGELY hangversenye

2013. szeptember 25. szerda 19h

Kedves Barátaink, Szalonvendégeink!

Szeretettel várunk Benneteket, várjuk Önöket DEVICH GERGELY hangversenyére.

Közreműködik: Kovalszki Mária zongoraművész.

Az est házigazdája Kárászy Szilvia. Belépő 1500 Ft.

Vendégeinket frissítő italokkal várjuk!

A korlátozott befogadóképesség miatt, részvételi szándékát kérjük mielőbb jelezze.

A Szalonban jelenleg Kárászy Szilvia kiállítása látható, amely 2013.09.25.-ig, előzetes bejelentkezés alapján tekinthető meg.

A Szalon címe:
1137 Budapest, Pozsonyi út 36. IV. em. 2. 20-as kapucsengő

Bejelentkezés és további információk:
glosz@karaszyszilvia.hu

Őszi kert ünnep

www.oszikertunnep.tectonagrandis.hu

Tectona Grandis

Nyárvégi ízek, prémium kézműves gasztro termékek, kerttervezési tanácsadás, grill bemutató és kóstoló várja az első alkalommal megrendezésre kerülő Őszi Kert Ünnepen, 2013.09.21-én, szombaton, Hűvösvölgyben.

Idén először kerül megrendezésre a nyárvégi ízek, a gasztro különlegességek és a kert őszi hangulata jegyében az ŐSZI KERT ÜNNEP. Igazi különlegesség, hogy a méltán híres Káptalantóti piac több részvevője itt, Budapesten mutathatja be termékeit, valamint a Magyar Grillszövetség közreműködésével őrségi szarvasgombával bolondított ételeket, vagy épp grillen készített süteményt és még számos különlegességet kóstolhat, és bepillantást nyerhet a művészi grillezés titkaiba. Emellett a Hill&Garden által kerttervezési tanácsadás, számos kedvezményes kerti bútor, jakuzzi és grillsütő ajánlat, leander és krizantém vásár várja az érdeklődőket. A regisztrálók között egy gázüzemű grillsütőt sorsolunk ki.

Őszi meglepetés a Hästenstől

www.hastens.com

Platinum limitált széria

Új színt mutat be a Hästens legújabb limitált szériás modelljével, amely a Platinum nevet viseli.

Az anyag fejlesztése során a Hästens olyan színt keresett, amely - hasonlóan a Hästens által nyújtott különleges alvásélményhez - egyedi és exkluzív. A laboratóriumban tesztelt lehetséges változatok közül a Platinum bizonyult kifinomult és elegáns színválasztásnak, amely méltóan emlékezik meg a Hästens örökségéről. A Platinum anyaga szemcsés textúrát adó szövési módjának köszönhetően eltér a többi Hästens kárpittól. Az ágy egyediségét tovább emeli az ágy ezüstszálas hímzése és az egyedi Platinum plakett. Ahogyan az értékes tulajdonságaiért keresett ritka platina, úgy ez az ágy is azoknak szól, akik valami igazán különlegesre vágynak.
www.luxurybeds.hu

ROZSDA 100 A párka fonala

by galeria@varfok-galeria.hu www.varfok-galeria.hu

2013 szeptember 12 - november 23 (Várfok Galéria)

Rozsda Endre születésének 100. évfordulójára emlékezve nagyszabású kiállítás nyitja a Várfok Galéria őszi évadját, „Rozsda 100 - A Párka fonala” címmel 2013. szeptember 11-én.
A tárlatot Esterházy Péter író nyitja meg.

A képen részlet Rozsda Endre : Tetőpont című festményéből

Just Mobile AluFrame

by Sándor Gy. Zsolt www.i-fan.hu

iPhone 5 telefon fémvédelem keretben

A legújabb generációs iPhone egyszerű és nagyszerű védelmét a Just Mobile cég találta ki az AluFrame fémkerettel. A keret nemcsak színalumínium, hanem fekete változatban is létezik.

Belül gumiréteggel érintkezik a karcsú keretben a telefon. Repülőgép-aluminiumból készül a zárral együtt, és nem kell szerszám hozzá, ha felpattintjuk. A telefon hasznos csatlakozói és kezelőszervei maradéktalanul hozzáférhetők.

A keret peremezése pont annyira emeli meg a telefont, hogy felületei már nem érintkeznek az asztallappal, vagy bármely síkkal. Körültekintő megoldás a frontoldal és hátoldal lefóliázása, amihez a fóliapáros az AluFrame dobozában gyári tartozékként lapul egy mikroszálas törlőkendő mellett.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »