Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

Új téli kiegészítők

www.hastens.com

a Hästens-től

Tökéletes álmokat kívánunk, amelyekhez a legújabb ágyneműt és kiegészítőket most a Hästens adja.

A nagy múltú Hästens ágykészítő manufaktúra a legkényelmesebb alvást biztosítja vásárlóinak. Felkészült mesterei több mint 160 év tapasztalatát felhasználva építik meg a legkiválóbb természetes anyagokból álmaink ágyát. A tökéletes alvást a gondos kézműves munka és a felhasznált nemes anyagok – gyapjú, pamut, len, lószőr, északi fenyő, svéd acélrugók – harmonikus aránya teszi lehetővé.
A Hästens nem elégszik meg pusztán ágyak készítésével. A teljes „északi alvásélmény”-nyel szeretné vásárlóit gazdagítani. Ágyai mellé ezért a kiegészítők legújabb kollekcióját, puha, meleg, pehely párnákat és paplanokat, selymes szatén ágyneműket, köntöst, törülközőt, pizsamát és még sok apróságot kínál.
Élvezze az alvást teljesen természetes ágyban, amely amellett, hogy lélegzik, melegen tartja a téli éjszakákon!

Megérkeztek a forgatható és szétszedhető Sony PC-k

by Petrányi-Széll Rita www.sony.hu/product/vn-tap-11

Sony VAIO®

A Sony másodpercek alatt tabletté alakítható notebookja és a világ legvékonyabb Windows 8 operációs rendszerrel rendelkező tabletje a Sztárban sztár stúdiójában mutatkozott be a magyar médiának. A sokoldalú termékek novembertől az üzletekben is elérhetővé válnak.

Rendhagyó helyszínen mutatkozott be a Sony notebookok legújabb szériája, a PC teljesítményét és a tablet kényelmét egyesítő, pehelykönnyű VAIO® Tap 11, és az egyetlen mozdulattal laptopból érintőképernyős táblagéppé változtatható VAIO® Fit multi-flip PC. A notebookok, a tabletek és az asztali számítógépek tulajdonságait egyesítő innovatív termékeket a TV2 legújabb, Sztárban sztár című műsorának stúdiójában ismertette Jécsi Dávid, a Sony VAIO® magyarországi termékmenedzsere Liptai Claudia segítségével.

„A legújabb VAIO® termékek teljesen új színfoltjai a hazai notebook-kínálatnak. A Sony innovatív technológiáját és élvonalbeli formavilágát hordozó készülékek a felhasználók minden igényéhez alkalmazkodnak. A hagyományos laptopok funkcióin túl, az érintőképernyő és a digitalizáló toll segítségével az új termékek valóban minden helyzethez tudnak alkalmazkodni, legyen szó jegyzetelésről, szórakozásról, munkahelyi prezentációról vagy kreatív feladatok bemutatásáról” – emelte ki a termékmenedzser.

Az egyetlen mozdulattal bemutató módba állítható VAIO® Fit multi-flip PC érintőképernyőjén Full HD-ben nézhetjük végig a kiválasztott tartalmakat. A 8 megapixeles hátoldali kamera még gyenge fényben is tiszta, részletgazdag felvételeket készít. A digitalizáló tollal és a VAIO Paper applikációval kézzel írt megjegyzéseket, rajzokat készíthetünk, vagy egyszerűen szerkeszthetjük képeket tartalmazó dokumentumainkat is.
Az ultrakönnyű, szétszedhető, 11,6”-os érintőképernyővel rendelkező VAIO® Tap 11 a világ legvékonyabb Windows 8 operációs rendszerrel rendelkező tablet PC-je*. A készülékhez tartozó vékony, vezeték nélküli billentyűzet mágnessel kapcsolódik a képernyőhöz, használaton kívül pedig a kijelző védelmét is szolgálja. A billentyűzet kényelmes gépelésre ad lehetőséget akkor is, amikor a képernyő távolabb van a felhasználótól.

A sokoldalú VAIO Tap 11 tablet PC infravörös távirányítóként alkalmas tv-k, házimozik és egyéb, infravörös szenzorral rendelkező készülékek irányítására is. A Window Store-ból ingyenesen letölthető SideView alkalmazás segítségével az új tablet a BRAVIA TV-k második képernyőjeként is funkcionál: böngészhetünk a programok között, érdekes információkat tudhatunk meg a műsorokról és rengeteg más hasznos tartalmat fedezhetünk fel.

A Sony legújabb eszközeihez hasonlóan a tökéletes képminőséget mindkét notebook esetében a TRILUMINOS® Display for mobile kijelző és Full HD érintőképernyő biztosítja, a vezetékek nélküli egyszerű tartalommegosztást pedig az egyérintéses (NFC) technológia teszi lehetővé.

TRUST Urban Revolt

by Sándor Gy. Zsolt www.cedrus.hu

cipőfűzős és zippzáras headset

A hollandok tudják a módját, hogyan kell a mindentől eltérő Urban Revolt fülhallgatóikat szó szerint színesíteni és meghökkentő formavilágokkal társítani a cipőfűzőbe illetve a zippzárba rejtett változatokat szemlélve.
Senki nem fog melletünk elmenni az utcán meghökkenés nélkül ha látja, hogy füljáratainkban egy cipőfűző végei vesznek el, avagy a fejünk egy félig lehúzott zippzár közé szorult. Az Urban Revolt \'városi zendülés\'-t jelent - alkalmasint a vizuális unalom ellen.
A fülhallgatók rejtett vezetékezésébe mikrofont és nyomógombot is beépítettek, úgyhogy a botránykletésen túl headset használatra is teljes mértékben alkalmasak mindenfajta okostelefonhoz.

Kárászy Szilvia

by Glósz Zsuzsanna www.karaszyszilvia.hu/szalon

Zenés útinaplója Kínáról

Kedves Barátaink, Szalonvendégeink!
Szeretettel várunk Benneteket, várjuk Önöket a Kárászy Szalon következő programjára

Kárászy Szilvia

„egy zongoraművész zenés útinaplója és kínai ihletésű kiállítása”

2013. október 30, szerda 19h


Kárászy Szilvia a napokban érkezett haza első kínai útjáról, ahol a Music China programján vett részt Sanghajban.

A szalonest folyamán szó lesz a Magyar Harangjátékról, a FAZIOLI zongorákról, a mai Kínáról, Sanghajról, Pekingről, élményekről, különleges történetekről, lesz egy meglepetés vendégünk, valamint megtekinthető lesz a „Kárászy féle Nagy Fal” is…

Vendégeinket kínai falatkákkal és frissítő kínai italokkal várjuk!

OZAKI O!coat Worldpass tokok

by Sándor Gy. Zsolt www.i-fan.hu

S4 Samsung telefonhoz

Anyaghasználatban elsőrangú, kivitelében ötletes, megjelenésében lekörözhetetlen. A formatervezés teljes egészében a funkció szolgálatába állt.
A tok védi a drága telefont hátulról a merevített hátfallal, oldalról a megerősített védősarkokkal.
Az előlapot a finombőrből készült fedél óvja, viszont oldalt, alul a kezelőgombok és a csatlakozóaljzat szabadon marad. A hátlapból a kamera- és vakunyílás kivágása pontos.
Van egy különleges plusz szolgáltatása, a hátlap hosszában árkolt, így lefektetve a telefont a tok háttámasszá fordítható át SMS-íráshoz vagy képnézegetéshez.
A fedélbe arany mélynyomással útlevélrajzolatokat préseltek. Tizenegy fajta nemzet eredeti útleveleire hajaz európai, amerikai, közel-keleti állampolgárokkal egybevágó okmányszerű megjelenéssel.

COLORFLY Pocket Hifi C4 Pro

by Sándor Gy. Zsolt www.audiocentrum.hu

fából faragott HD zene a zsebben

A mozifilmek után a hangzásban is megjelentek a nagyfelbontású digitális anyagok. Ezek akár 8-szor annyi adatból állítanak össze egyazon zenei tartalmat, mint amennyit az etalonként kezelt CD minőségű zene használ (16 bites adatmélység 48 kHz mintavétellel).

Mindig velünk lehet ilyen FLAC, WAV vagy egyéb formátumban rögzített zenekészletünk, ha a német Colorfly C4 Pro boldog tulajdonosának tudjuk magunkat.

Az extra jellemzőkkel bíró alkatrészekből megtervezett hordozható lejátszó sok tekintetben míves darab. Nemcsak a megalkuvást nem tűrő adatok (harmonikus torzítás, jel/zaj viszony, áthallás csillapítás, stb.) tekintetében, hanem külső megjelenésében is egyedi. Amerikai feketedió fájából kézi faragással készül a tokozása.

Kényelmesen akár két fejhallgatót is egyszerre megszólaltahatunk vele, akkumulátora 6-8 óra High End hangzást garantál. A fix 32GB beépített memória, amin a zenéket tárolja további 32GB tárhellyel bővíthető a microSDHC kártyanyílását hasznosítva.

A Colorfly legjobb szolgáltatása egy gomb, amivel növelni tudjuk a mintavételezés mélységét, így adott zeneszámot hallgatva még a szuper hangminőségen is csiszolhatunk némiképp.

Stadler Form

by Sándor Gy. Zsolt www.stadlerform.hu

ROBERT légmosó

Svájc a precizitás és a tisztaság szimbóluma. A Stadler Form cég ezen meggondolások mentén tervezi dizájndíjas levegő-karbantartó készülékeit. Robert nevet kapott októberben hazánkban is megjelent légmosójuk, amelyik a fűtési szezonban kiemelt fontosságú légpára biztosítása mellett a levegőt tisztán is tartja. Beállítható rajta a kívánt páratartalom Automatikusan leáll, ha a víztartálya leürül és éjszaka tompított fénnyel működtethető az alvás zavartalanságáért. Négyfokozatú ventilátor-sebességet állíthatunk be vele és legkisebb energiaigénye mindössze 7 Watt óránként. Kis terjedelmű, könnyen mozgatható. Teljesítménye tekintélyes, akár 80 m2-es teret is ellát. Tisztítja a levegőt, kiszűri a légtérben terjengő port és pollenanyagokat.

Organikus kiegészítők nagy választéka

indigo-info.eu

a MAX City-ben

Tökéletes egyensúly a modern és az organikus formák határán

VIENNAFAIR 2013

viennafair.at

MOLNÁR ANI GALÉRIA

Kedves Barátunk,

A MOLNÁR ANI GALÉRIA örömmel jelenti be, hogy harmadik alkalommal, idén is részt vesz a Bécsben, október 10 - 13. között megrendezésre kerülő VIENNAFAIR kortárs művészeti vásáron.

Szeretettel meghívjuk Önt a vásár megtekintésére, mely a kelet-európai kortárs képzőművészet reprezentációjának egyik legfontosabb helyszíne, ahol idén is több mint 120 magángaléria állít ki.

A Molnár Ani Galéria Benczúr Emese, Cseke Szilárd, Jakatics-Szabó Veronika és Mayer Éva alkotásait állítja ki egy egységes koncepció köré felépítve, a vásár D 17-es standján.

Cím: Messeplatz 1, 1020, Vienna, A csarnok

A vásár nyitva tartása:

Csütörtök okt. 10 11.00 - 19.00
Péntek okt. 11 11.00 - 21.00
Szombat okt. 12 11.00 - 19.00
Vasárnap okt. 13 11.00 - 18.00

Következő nemzetközi vásári részvétel: Artissima, Torinó
http://www.artissima.it

További információ: www.molnaranigaleria.hu, info@molnaranigaleria.hu

VIRÁGFAVILÁG

www.tropusifaparketta.hu

kiállítás egy fa belsejében

10 napig látogatható kiállítás egy különleges kialakítású bemutatóteremben.


A Design Hét alatt, 2013. szeptember 27 - október 6. között Tompa László cseresznyefából készült nem mindennapi lámpáiból és dobozaiból varázslatos világ tárulkozik a látogató elé a Trópusifa - Stúdió bemutatóteremében (III. a Bécsi út 85.)

Organikus természeti világ
A kiállítás idejére egy mesebeli táj fogad minket a Trópusifa - Stúdióban, ahol Tompa László Iparművész kiállítása válik élővé. Tompa László 2011-ben egy fantasztikus sikert ért el Japánban az IFDA Asahikawa Nemzetközi Design kiállításon, a kockaillúziók munkáját beválogatták a döntőbe. Számára legfontosabb a forma, a konstrukció, a szerkezet kialakítása Ez lehetőleg legyen maximálisan izgalmas, egyedi és utána ennek az unikális konstrukciónak próbál - nagyon sikeresen - egy funkciót hozzárendelni. Ebből a kettőből jön létre Tompa László sajátos egyedi világa. A kiállított tárgyak és a bemutatóterem fái kiegészítik egymást, együtt lélegeznek. A cél az volt, amikor a Trópusifa - Stúdió jelentkezett a Design Hétre, hogy a fa megmunkálásának egy másik lehetőségét tudja bemutatni. Mivel a bemutatóteremben, szinte egész felülete fa, ezért Tompa László kiállított tárgyai összhangban vannak egymással.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »