Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

Stadler Form

by Sándor Gy. Zsolt www.myrobot.hu

LEA levegőillatosító

A lakásban télen többet tartózkodunk és levegőjét akár 50 négyzetméteres szobában is illatossá tehetjük a STADLER FORM család új tagjával.
A lakótérben bárhol használhatjuk, mivel a LEA vezeték nélkül működik. Beépített akkumulátora USB­s kapcsolaton tölthető fel, energiaigénye minimális, alig 3 Wattot fogyaszt. Közvetlenül az aromaüvegből teríti az illatanyagot, és legfeljebb 10 milliliteres űrtartalmú üveget fogad be.
A szoba mindig illatos lesz, mert előre programozhatjuk, hogy 10 vagy 20 perces intervallumokban illatosítson, majd időzítve kikapcsoljon. Reagál, hogy sötét van­ e a szobában vagy világos, a nappalt érzékelve az illatok terítését magától bekapcsolja. A forma telitalálat, többféle színben is létezik és kis méreténél fogva igen helytakarékos.

Ívelt PHILIPS 55PUS8900

by Sándor Gy. Zsolt www.philips.hu/tv

Android vezérlésű tévé 4K képfelbontással

A Philips 8900­as sorozatú tévé felületét nézve mindenhol éles képet látunk. Nem kell a szemünk távolságérzékelésén változtatni, mert elfordítva a fejünket a képpanel ívén egyforma távolságra van tőlünk a felület. A tévé két szélének a képpontjait is merőlegesen látva a színvisszaadás az élességgel együtt ugyanolyan tökéletes, mit a látvány a képpanel kellős közepén.

A 3840x2160 képpont révén négyszer olyan részletes képet látunk, mint az eddigi teljes HD felbontásnál. Megjelenésében az ívelt forma a diszkrét talppal harmonikus egységet képez.

Az okostévés szolgáltatások is bővültek az Android képességgel. A 140 centis képátlójú tévé a Google Chrome által kínált webes tartalmak és a Play áruház teljes kínálatát tekintve utolérhetetlen.
A világelső androidos tévét háromdimenziós mozizásra is felkészítették és a vizuális élményt a háromoldali Ambilight háttérfény megvilágítással fokozhatjuk.

VOGEL'S rögzítő család

by Sándor Gy. Zsolt www.isop.hu/vogels

Apple készülékekhez

A Vogel's Products BV cég egyik Eindhovenben működő ága a táblagépek területére szakosodott, ahol a letisztult formatervezés alapszabály. Alaposan végiggondolt, modul rendszerű termékkörük a táblagépek valamennyi használati körét felöleli. A fixpontos használat egy irodában, vagy a praktikus rögzítés autózás közben, sőt a táblagéphasználat a parkban egyaránt belefér változatos termékpalettájukba.

A táblagép fizikai védelme a kiindulópont és az Apple egyes modelljeihez tervezett Vogel's hátlapok gyűrűs áthidalója egyszerű rögzítést kínál az irodában vagy otthonunkban a falon, a gépkocsink műszerfalán vagy az ülések háttámláján.

A dizájn az egyszerűségénél fogva rögtöni kényelmet és praktikus használatot biztosít, ugyanakkor a szem is örömmel időz a formákon.

SZIRTES János: Éjfél

www.varfok-galeria.hu/kiallitasok

Kiállítás a Várfok Galériában

Szirtes János (1954, Budapest) a magyar kortárs művészet egyik legsokoldalúbb alkotója idén ünnepli 60. születésnapját. E jeles évforduló kapcsán nagyszabású, jubileumi kiállítás kerül megrendezésre a Várfok Galériában és a Várfok Project Roomban, kiegészítve a Pécsi m21 Galériában 2014. szeptember 27-én, 1000 m2-en megnyílt Pro/Contra kiállítást.

Stokke® Xplory® True Black

mamasandpapas.hu/babakocsik

limitált szériás babakocsi

Megérkezett a Stokke® Xplory® új, limitált szériás babakocsija, a True Black. Egyedülálló sziluett és az újdonság ereje ihlette.

A True Black a Stokke Xplory egyedi designnal készült babakocsija feltűnő. A puha, matt anyagok és a fényes fémváz kombinációja határozottan egyedi megjelenésűvé teszi.

Akármilyen is legyen a stílusod, a True Black igazán te vagy.

A váz minden egyes része fekete, így tökéletesen illik a babakocsi egyéb textiljeihez.

TRUST Wireless Keyboard - Air Mouse

by Sándor Gy. Zsolt www.trust.com/20089

for TV,PC,PS - Media Player

Nemrég adunk hírt arról, hogy okostévékhez szánva új termékfajta jelent meg a TRUST palettáján. A gyártók helyett a TRUST gondolta tovább, milyen is a használhatóság ha valakinek az okostévével van kedve barangolni a világhálón, vagy az okostévére letölthető alkalmazással példának okáért játszana. Különösen kritikus a weboldalak címeinek a beírása egy normál távvezérlővel (mint régen az SMS-fabrikálás ugyanazon gombok többszöri megnyomásával), de bármely más szövegbevitel is ugyanilyen rabmunka.

A Wireless Keyboard & Air Mouse for TV, PC, PS & Media Player elegáns formatervezéssel megalkotott kétoldalas távvezérlő. Egyik oldala a hagyományos csatornaváltás /hangerőszabályozás/stb. gombok mellett egy egérváltó gombsorból is áll, míg a másik oldal egy komplett billentyűzet. Ami miatt újra hír tárgya az, hogy a gyártó magyar ékezetes billentyűzettel is megkezdi a forgalmazást. Webcímek, jelszavak beírásakor tud ez igazán hasznos lenni (egy valóban erős jelszó kisbetű/nagybetű/számok önmagában is bonyolult kombinációja).

Másik nagy ötlet a képernyőn az egérkurzor mozgatásának módja. A TRUST távvezérlőjével annak a levegőben történő elmozdítása elegendő az egérmozgatáshoz. Amerre mutatunk a távvezérlővel, szolgai módon követi azt az egérkurzor. A gyártó egy ismertető filmet is forgatott, ami itt látható (e cikkben a termékfotó még az angol verziójú billentyűzetet illusztrálja, hasonlóképpen a levideózott példány is).

A Wireless Keyboard & Air Mouse for TV, PC, PS & Media Player sokoldalú társ nemcsak okostévéhez, hanem számítógéphez, PlayStation játékkonzolhoz és házimozi médialejátszóhoz is. Saját akkumulátora adja ehhez az energiát, amit USB-s csatlakozású forrásból bármikor újra tölthetünk.

STADLER FORM Charly

by Sándor Gy. Zsolt www.irobotcentrum.hu

stílusosan kever maga körül

A svájci Stadler Form a levegőkezelés és -karbatartás avatott szakértője. Számos dizájndíjas termékkel szolgálják e célt, most a Charly ventilátor új változataival a kánikulát segítenek elviselni.
A fix klímaberendezés vagy a kígyózó csövekkel komplikált mobilklíma nem mindenki álma. A hűs érzetet a kellő módon mozgatott levegővel érhetjük el legkönnyebben, segítve testünknek a felesleges hőt leadni. Az igazi és kockázatmentes szobai hűsölés záloga egy jól beállított ventilátor indirekt légkeverése.A Charly családot alkot, asztali változata a 'Little', padlóváltozata a 'Floor' és a nagy testvér a 'Stand' nevet kapta. Tekintélyes a teljesítményük és igen csendesek, a kis Little is óránként 3300 köbméter levegőt képes átmozgatni. Közös bennük a fém felépítés, a többállású fokozatkapcsoló, a dőlésszög beállítási és oszcillálási lehetőség. Mindez garancia a gondtalan és tartós használatra.
A repülés hőskorára emlékeztető acélos formaviláguk szemet gyönyörködtető, a nemes anyagok és a masszív megjelenés megbízhatóságukat hirdeti. Ami a stabilitást illeti, a 'Stand' modell az állítható állvánnyal együtt 10 kilós tömegű.

TRUST Wireless Air Mouse Keyboard

by Sándor Gy. Zsolt www.cedrus.hu

Okostévéhez okos távvezérlő dukál

Kézbeillő forma és olyan, mint egy duplafenekű bőrönd. Megfordítva egy komplett billentyűzet búvik meg. A gyártók elhanyagolják a televízióknak azt az aspektusát, hogy hogyan kezeljük tévénket kényelmesen, hosszú időn át.

A Trust cég Wireless Air Mouse Keyboard használatával ez többé nem gond. A hátoldali billentyűzettel a betűk bevitele gyerekjáték, az egérkurzor mozgatása pedig a vezérlő levegőben történő elmozdításával megy végbe. Az eszköz akkumulátora USB forrásból tölthető újra. Az okostévék mellett médialejátszó, PlayStation vagy PC is működtethető vele, csak az USB jelfogó vevőegységet kell befogadnia.

Philips Ambilight

by Sándor Gy. Zsolt www.philips.hu

fényvarázslat

A Philips tévéinek egyik egyedüli szolgáltatása az Ambilight háttérfény, amivel a tévén látott film fényei a mögöttes falra vetülve kitolják a vizuális élményt. A mozgalmasabb látvány mellett a szemet is pihentetik, mert tompítják az amúgy sötét szobában villódzó erős tévéfények éles kontraszthatását.

Kifejezetten az Ambilight képességeinek kiaknázására készült a 'PHILIPS Lightwaves' videó, trópusi éjszakában bevilágított tengerpart szakaszon forgatták szörfbajnokokkal. A mozgáselemeken és a kísérőhangon túl a fénykavalkád a tévé mögöttes falán ejt rabul. Ravaszul dizájnolt látványelemek, kivilágított szörfdeszka és szörfruha, szembefények a hullámlovas fekete alakjával - csupa olyan fogás, amivel az összhatás elsöprő. Az események fényei és az Ambilight származékos hangulatvilágítása összemossa a szoba szemközti falán életre kelő fényeket a tenger morajlásával... Nemcsak Ambilight tévétulajdonosoknak kötelező megnézni a videót, ráadásul HD minőségben élvezhető.

OZAKI O!coat 0.3 + Pocket

by Sándor Gy. Zsolt www.isop.hu

bankkártyatartó iPhone 5,5S telefontok

Szinte csak két dolog fontos, ha az ember szabadnak akarja érezni magát. Legyen nála biztonsággal elegendő pénz, na és a telefonja. Ezt garantálja az OZAKI cég O!coat 0.3 + Pocket új és ötletes tokja.
Legalábbis ami az okostelefon biztonságát illeti. Formatervezése az Apple iPhone 5/5S telefonokhoz idomul, anyaga csak 0.3 mm vastag és súlya 8 gramm. A tok kemény és könnyű anyaga tökéletes védelem a telefonnak. Szabad hozzáférést hagy az összes csatlakozáshoz és kezelőgombhoz, vele szinte észrevétlenül minden náluk van, ami a nap során igazán fontos, vagy ha ebédidőben éppen csak "kiugrunk" valahová.


Bőrutánzatú hátoldala vékony rést rejt, amibe bankkártya vagy belépőkártya besimulhat, nem nyúlva túl a telefon kijelzőjén. Külföldon különösen jó szolgálatot tehet, ha a szállodaszoba "mágneskártya kulcsa" ide csúszik be.
A többféle szín széles választékot takar, az O!coat 0.3 + Pocket tokhoz kijelzővédő fólia és mikroszálas törlőkendő a tartozék.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »