Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

OPPO HA­2

www.audiocentrum.hu

hordozható fejhallgató erősítő és DAC

A bőrbevarrt, alumíniumházas karcsú téglalap új minőség hírnöke. Patinás a külseje, ugyanakkor hightech a belseje. Első látásra mégsem mondanánk meg, hogy milyen becses portéka és az igényes hangvadászoknak szánják.

Ahogy a televíziók képi világa a nagyfelbontású mozgóképekkel nagyot lépett előre, nincs ez másképp a hangok terén sem. Az OPPO amerikai cég HA­2 erősítője képes a ­ főleg internetről elérhető ­ nagyfelbontású hangfájlok (amilyen például a FLAC) feldolgozására.

A rácsatlakozott okostelefon, noteszgép, Mac vagy PC nagyfelbontású zeneszámainak digitálisan tárolt anyagát a HA­2 hangokká varázsolja és a muzsikát CD­ minőségnél sokszorta szebben képes reprodukálni kimenetein.

Megszólaltat normál CD­ vagy MP3 minőségű zeneszámokat is, de ereje a nagyfelbontású hanganyagoknál domborodik ki. Ezért is elsősorban igényes fejhallgatós használatra javasolják. A fejhallgatónál a zeneszámok nüansznyi részletei sem vesznek el, emellett a külvilág zaja is letompul a fülresimuló párnák révén. A gyártó elsősorban saját fejhallgató (PM­1, PM­2 és PM­3) modelljeit ajánlja hozzá. Azonban más, hasonló hangminőségű fülesekkel is gyönyörűen szólal meg. Vele kiválhatjuk audio erősítőnk DAC átalakítóját is.

Innentől minden már csak a jelforrás milyenségén múlik. Biztosak lehetünk abban, hogy a HA­2 nagy hanghűség mellett dinamikusan és torzítás nélkül fog teljesíteni.

A HA­2 belseje csupa igényes hangfeldolgozó elektronikából épül fel, számos ki/bemenete és kezelőgombja komfortos használatot biztosít. Energiát a fél óra alatt gyorsan feltöltődő akkumulátorából kap, ezt a kapacitását egy lemerült okostelefon teljes feltöltésére is kihasználhatjuk. Az OPPO HA­2 sokoldalú társ a zenéhez, és simán elfér a mellényzsebben.

Stadler Form OSKAR

by Stadler Form www.stadlerform.hu

2015-­ben formatervezési díjas

A Stadler Form Svájcban van és ez egyáltalán nem akadályozza meg abban, hogy a cég német formatervezési díjat hódítson el.

OSKAR légnedvesítőik a "Special Mention 2015" kategória nyertesei. Ez a díj azoknak jár, akik eszközeikkel különösen fontos szempontokat valósítanak meg, vagy ilyen megoldásokat kínálnak.

Az OSKAR és az OSKAR Big a helyiségmérethez igazodik és új szűrőmegoldást kapott. A fűtési időszakban az egészséges nedvességtartalmú szobalevegő kiemelten hangsúlyos. Vele betegségeket előzhetünk meg és az egészségünket segít fenntartani. A szabályozható páramennyiségen túl a levegőbe baktériumokat nem enged jutni, ezt az ezüstion kocka alkalmazása biztosítja.

Hasznosságán túl az OSKAR a szemnek is barátja, a színválaszték bármely szoba enteriőrhöz jól alkalmazkodik, minimalista formaterve visszafogott és időtlen.

OZAKI O!coat 0.3+ tokok vászon- és faborítással

by Ozaki www.isop.hu

iPhone 6 telefonhoz

A formatervezés időről időre visszatér a természetes anyagokhoz és az Apple legújabb iPhone 6 telefonjának birtokosaként is részünk lehet benne.
A leheletnyi, 0.3mm 'vastag' tokok hátlapja az OC556-as modellnél az Ozaki tervezésében ritka afrikai és dél-amerikai fafajták furnérját kapta. Az OC557-as változat hátoldali bevonata könyvkötészetben használt vászonanyagból készül. A tokok hajlékonyságát és kivételes szilárdságát a T2PP™ jogvédett technológia biztosítja.
Mindegyik modellnél többfajta változatból választhatunk, a védőtokokhoz kijelzővédő fólia és mikroszálas törlőkendő is tartozék a csomagban.

PHILIPS retrorádiók

by Sándor Gy. Zsolt www.philips.hu

A hang és a forma kedvelőinek

A Philips vállalat évszázadnyi múltra tekint vissza a híradástechnikában. Neve az 1927­-ben Philetta néven megjelent világvevő rádió révén lett igazán sikeres.

Egy kis modernizálás kívülről és vadonat új beltartalom jellemzi új rádió sorozatát. Az ORD7100C modell a sokoldalú FM hullámsávú alaprádió Apple készülékekhez kialakított dokkolóval. Ez a modell követi formájában leginkább a régi elődöt. A Ferrari­piros színben tündöklő ORT7500 egy fejlettebb változat, képes fogni a földfelszíni digitális rádióadók DAB+ műsorát is. Bluetooth vezeték nélküli kapcsolatán okostelefon, táblagép vagy notebook memóriájában tárolt zenéinket hangosítja ki. AUX bemenetén vezetékes zeneforrásokat szólaltathat meg.
Memóriájában 30 rádióállomást képes tárolni és egyéb adatokat is kijelez az éppen sugárzó rádióadó információi szerint. A Philips retrorádiók nemcsak külsőségeik alapján vonzók, hanem a hangjuk is, méretükhöz képest igen meggyőzően szólnak.

Stadler Form

by Sándor Gy. Zsolt www.myrobot.hu

LEA levegőillatosító

A lakásban télen többet tartózkodunk és levegőjét akár 50 négyzetméteres szobában is illatossá tehetjük a STADLER FORM család új tagjával.
A lakótérben bárhol használhatjuk, mivel a LEA vezeték nélkül működik. Beépített akkumulátora USB­s kapcsolaton tölthető fel, energiaigénye minimális, alig 3 Wattot fogyaszt. Közvetlenül az aromaüvegből teríti az illatanyagot, és legfeljebb 10 milliliteres űrtartalmú üveget fogad be.
A szoba mindig illatos lesz, mert előre programozhatjuk, hogy 10 vagy 20 perces intervallumokban illatosítson, majd időzítve kikapcsoljon. Reagál, hogy sötét van­ e a szobában vagy világos, a nappalt érzékelve az illatok terítését magától bekapcsolja. A forma telitalálat, többféle színben is létezik és kis méreténél fogva igen helytakarékos.

Ívelt PHILIPS 55PUS8900

by Sándor Gy. Zsolt www.philips.hu/tv

Android vezérlésű tévé 4K képfelbontással

A Philips 8900­as sorozatú tévé felületét nézve mindenhol éles képet látunk. Nem kell a szemünk távolságérzékelésén változtatni, mert elfordítva a fejünket a képpanel ívén egyforma távolságra van tőlünk a felület. A tévé két szélének a képpontjait is merőlegesen látva a színvisszaadás az élességgel együtt ugyanolyan tökéletes, mit a látvány a képpanel kellős közepén.

A 3840x2160 képpont révén négyszer olyan részletes képet látunk, mint az eddigi teljes HD felbontásnál. Megjelenésében az ívelt forma a diszkrét talppal harmonikus egységet képez.

Az okostévés szolgáltatások is bővültek az Android képességgel. A 140 centis képátlójú tévé a Google Chrome által kínált webes tartalmak és a Play áruház teljes kínálatát tekintve utolérhetetlen.
A világelső androidos tévét háromdimenziós mozizásra is felkészítették és a vizuális élményt a háromoldali Ambilight háttérfény megvilágítással fokozhatjuk.

VOGEL'S rögzítő család

by Sándor Gy. Zsolt www.isop.hu/vogels

Apple készülékekhez

A Vogel's Products BV cég egyik Eindhovenben működő ága a táblagépek területére szakosodott, ahol a letisztult formatervezés alapszabály. Alaposan végiggondolt, modul rendszerű termékkörük a táblagépek valamennyi használati körét felöleli. A fixpontos használat egy irodában, vagy a praktikus rögzítés autózás közben, sőt a táblagéphasználat a parkban egyaránt belefér változatos termékpalettájukba.

A táblagép fizikai védelme a kiindulópont és az Apple egyes modelljeihez tervezett Vogel's hátlapok gyűrűs áthidalója egyszerű rögzítést kínál az irodában vagy otthonunkban a falon, a gépkocsink műszerfalán vagy az ülések háttámláján.

A dizájn az egyszerűségénél fogva rögtöni kényelmet és praktikus használatot biztosít, ugyanakkor a szem is örömmel időz a formákon.

SZIRTES János: Éjfél

www.varfok-galeria.hu/kiallitasok

Kiállítás a Várfok Galériában

Szirtes János (1954, Budapest) a magyar kortárs művészet egyik legsokoldalúbb alkotója idén ünnepli 60. születésnapját. E jeles évforduló kapcsán nagyszabású, jubileumi kiállítás kerül megrendezésre a Várfok Galériában és a Várfok Project Roomban, kiegészítve a Pécsi m21 Galériában 2014. szeptember 27-én, 1000 m2-en megnyílt Pro/Contra kiállítást.

Stokke® Xplory® True Black

mamasandpapas.hu/babakocsik

limitált szériás babakocsi

Megérkezett a Stokke® Xplory® új, limitált szériás babakocsija, a True Black. Egyedülálló sziluett és az újdonság ereje ihlette.

A True Black a Stokke Xplory egyedi designnal készült babakocsija feltűnő. A puha, matt anyagok és a fényes fémváz kombinációja határozottan egyedi megjelenésűvé teszi.

Akármilyen is legyen a stílusod, a True Black igazán te vagy.

A váz minden egyes része fekete, így tökéletesen illik a babakocsi egyéb textiljeihez.

TRUST Wireless Keyboard - Air Mouse

by Sándor Gy. Zsolt www.trust.com/20089

for TV,PC,PS - Media Player

Nemrég adunk hírt arról, hogy okostévékhez szánva új termékfajta jelent meg a TRUST palettáján. A gyártók helyett a TRUST gondolta tovább, milyen is a használhatóság ha valakinek az okostévével van kedve barangolni a világhálón, vagy az okostévére letölthető alkalmazással példának okáért játszana. Különösen kritikus a weboldalak címeinek a beírása egy normál távvezérlővel (mint régen az SMS-fabrikálás ugyanazon gombok többszöri megnyomásával), de bármely más szövegbevitel is ugyanilyen rabmunka.

A Wireless Keyboard & Air Mouse for TV, PC, PS & Media Player elegáns formatervezéssel megalkotott kétoldalas távvezérlő. Egyik oldala a hagyományos csatornaváltás /hangerőszabályozás/stb. gombok mellett egy egérváltó gombsorból is áll, míg a másik oldal egy komplett billentyűzet. Ami miatt újra hír tárgya az, hogy a gyártó magyar ékezetes billentyűzettel is megkezdi a forgalmazást. Webcímek, jelszavak beírásakor tud ez igazán hasznos lenni (egy valóban erős jelszó kisbetű/nagybetű/számok önmagában is bonyolult kombinációja).

Másik nagy ötlet a képernyőn az egérkurzor mozgatásának módja. A TRUST távvezérlőjével annak a levegőben történő elmozdítása elegendő az egérmozgatáshoz. Amerre mutatunk a távvezérlővel, szolgai módon követi azt az egérkurzor. A gyártó egy ismertető filmet is forgatott, ami itt látható (e cikkben a termékfotó még az angol verziójú billentyűzetet illusztrálja, hasonlóképpen a levideózott példány is).

A Wireless Keyboard & Air Mouse for TV, PC, PS & Media Player sokoldalú társ nemcsak okostévéhez, hanem számítógéphez, PlayStation játékkonzolhoz és házimozi médialejátszóhoz is. Saját akkumulátora adja ehhez az energiát, amit USB-s csatlakozású forrásból bármikor újra tölthetünk.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »